Hobi

Sudoku 8 PDF Oku indir

Sudoku 8 PDF oku indir, Bertan Kodamanoğlu tarafından kaleme alınan Sudoku 8 kitabı, 13,5 x 18 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Sudoku 8 kitabı 2019 ebatında olup, 1. Basım Olimpos Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Sudoku 8 pdf oku, Sudoku 8 PDF yandex, Sudoku 8 PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Sudoku 8 PDF Oku

Sevgili sudoku severler… Sizlere “Sudoku” serisinin farklı ve çiçeği burnunda 8. kitabını bir araya getirdik. Elinizdeki kitapta bulunan sudoku bulmacalarını 4 bölümde topladık.

Kategorileri; sudoku çözmeye yeni başlayanlar için

“1. düzey Kolay Sudoku”, sudoku çözmekte zorlanmayanlar için

“2. düzey Orta Sudoku”, “Biraz zor sudoku olsun.” diyenler için

“3. düzey Zor Sudoku”, ve sudoku hususunda kendini uzman hissedenler için

“4. düzey Çok Zor Sudoku” şeklinde adlandırdık.

Elinizdeki kitap; sudokuya yeni başlayanların, şuana dek vakit geçirmek için bir çok kez sudoku çözmeye çalışmış ama yarı yolda kalmış olanların, mevcut sudoku becerilerini geliştirmek isteyenlerin ve “Ben fazla zor bulmaca istiyorum.” diyenlerin ilgisini çekecektir. Kısa olarak, herkes bu kitapta aradığını bulacaktır. Sudoku severlere artık uzun uzun çözüm tekniği anlatmamıza gerek yok ama yine de ufak bir hatırlatma yapalım dedik. Bütün sudoku bulmacaları, sayılardan meydana gelir fakat matematik işlemleriyle ilgisi bulunmayan bir akıl oyunudur. Çözümü mantığa dayanır ve tahmine gerek olmadan tek bir çözüme sahiptir. Bu özellik, gerçek sudoku bulmacanın en temel özelliğidir. Japonya’yı kasıp kavurduktan sonra 2005’te dünyaya yayılan sudoku, çözümü keyifli ve keyifli bir bulmaca türüdür.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu