PDF Kitap

Kavşaktaki Kent: Erzurum PDF indir

Kavşaktaki Kent: Erzurum PDF Oku indir, Kavşaktaki Kent: Erzurum kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Kavşaktaki Kent: Erzurum kitabının kapağı ise 298 özelliğine sahiptir. 9786259962580 dilinde yazılmış olan Kavşaktaki Kent: Erzurum kitabını 15.03.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Kavşaktaki Kent: Erzurum kitabını PDF indir.

Kavşaktaki Kent: Erzurum PDF

Kavşaktaki Kent: Erzurum, bir yazarın dünyaya geldiğu kente dönük bakışını içeriyor. Kimlik, aidiyet duygusuyla birlikte yaşanmışlıkların taşıdığı renkleri bir araya getiriyor Feridun Andaç. Bir yerin anlamını var eden tarihi ve kültürel dokusunun gerçeği, anlatıcının belleğinde yeni zamanın diline dönüşüyor. Gören, gözleyen, hatırlayan bakışın anlatarak taşıdığı renklerde bir doğu kentinin hem bugününe hem de geçmişine dönük bir yolculuğa çıkıyorsunuz.
 
“Yazmaya başlayınca görmeye de başlıyorsunuz aslında. Hele kentinizi yazıyorsanız, zihninizin haritasındaki imgeler yetebiliyor size. Çünkü orada yaşanmışlıklar, gözlemler, içselleştirmeler mevcuttur. Kendi zaman bakışımı görülmektediran bir kent yolculuğu kitabıdır bu. Doğduğum zamanlarla uzaklaştığım zamanların izlerini taşıyor tabi ki. Kuşkusuz dünyaya geldiğunuz yer ruhunuzu/aidiyetinizi de tespit edendir. Kopsanız, uzaklaşsanız da buranın izlerini taşırsınız.”
 
Feridun Andaç

Kavşaktaki Kent: Erzurum Özeti

Kavşaktaki Kent: Erzurum Pdf Oku

Kavşaktaki Kent: Erzurum Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu