PDF Kitap

Dinlemiyorsun – Ne Kaçırdığının Farkında mısın? PDF Oku indir

Dinlemiyorsun – Ne Kaçırdığının Farkında mısın? PDF oku indir, Kate Murphy tarafından kaleme alınan Dinlemiyorsun – Ne Kaçırdığının Farkında mısın? kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Doğan Kitap değeri ile basılan Dinlemiyorsun – Ne Kaçırdığının Farkında mısın? kitabı 248 ebatında olup, 2024 Özge Meliha Onan tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Dinlemiyorsun – Ne Kaçırdığının Farkında mısın? pdf oku, Dinlemiyorsun – Ne Kaçırdığının Farkında mısın? PDF yandex, Dinlemiyorsun – Ne Kaçırdığının Farkında mısın? PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Dinlemiyorsun – Ne Kaçırdığının Farkında mısın? PDF Oku

En son ne zaman gerçekten birini dinledin yahut biri seni dinledi?

 

Ofiste en fazla konuşan olmak istiyoruz. Sosyal medya aracında sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Sokaklarda, restoranlarda, kafelerde hep bir ağızdan söz ediyoruz. Ama dinlemiyoruz.

Kimse de bizi dinlemiyor. Teknolojinin dijital iletişime her an izin verdiği bir çağda yaşasak da kimse birbirini dinlemiyor. Ve bu bizi daha yalnız, daha izole ve daha geçimsiz insanlara dönüştürüyor. Mesleği gereği iyi bir dinleyici olan gazeteci Kate Murphy, nasıl bu duruma geldiğimizi ve bundan nasıl kurtulabileceğimizi inceliyor.

 

Bu aydınlatıcı kitapta Kate Murphy neden dinlemediğimizi, bunun bize olan maliyetini ve nasıl tersine çevirebileceğimizi anlatıyor. Dinlemenin psikolojik, sosyolojik ve nörobilimsel taraflarını aktarırken en iyi dinleyicilerin (bir CIA ajanı, odak grubu moderatörü, barmen ve radyo programcısı) kelimelerine kulak veriyor.  Artık susup dinleme ve neler kaçırdığını fark etme zamanı.

 

“Siz de diğer bir çok insan gibiyseniz, yeterince çok fazla ve dikkatle dinlemiyorsunuz demektir. Bu beceriyi edinmek için kabiliyetli bir gazeteciden daha iyi bir öğretmen bulamazsınız.”

 ― Adam Grant, Orijinaller ve Yeniden Düşün’ün #1 New York Times çoksatan yazarı

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu