Mizah

Minyatürlerle Nasreddin Hoca Manzum Fıkralar PDF Oku indir

Minyatürlerle Nasreddin Hoca Manzum Fıkralar PDF oku indir, Mahmut Kaya tarafından kaleme alınan Minyatürlerle Nasreddin Hoca Manzum Fıkralar kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Damla Yayınevi değeri ile basılan Minyatürlerle Nasreddin Hoca Manzum Fıkralar kitabı 16,5 x 24 ebatında olup, 1. Basım İsmail Gürgen tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Minyatürlerle Nasreddin Hoca Manzum Fıkralar pdf oku, Minyatürlerle Nasreddin Hoca Manzum Fıkralar PDF yandex, Minyatürlerle Nasreddin Hoca Manzum Fıkralar PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Minyatürlerle Nasreddin Hoca Manzum Fıkralar PDF Oku

Yüzsenelerdır Anadolu sözlü kültürümüzün en belirgin sîmâlarından olan Nasreddin Hoca’nın kalenderliği, sevecenliği ve bilge kişiliği yanında nükte ve fıkralarıyla Türk milletinin mizah dehâsını temsil ettiğinde kuşku yoktur.

Mizah kültürümüzün en çarpıcı emsallarini teşkil eden bu fıkralar güldürücü ve eğlendirici olduğu kadar kırmadan ikazcı, eğitici, yol gösterici; kimi zaman düşündürücü ve çelişkilere vurgu yaparak alay edici; arada bir de hazır yanıt şeklinde her yaştan insanımızın hoşlandığı birer zerâfet örneğidir.

Selçuklu dönemi stilinde hazırlanan minyatürlerle âdeta tablolaştırarak ve temaşa sanatımızın güzel bir numûnesi olarak hazırladığımız “Minyatürlerle Nasreddin Hoca Manzum Fıkralar”ı siz değerli okurlarımıza sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu