Kişisel Gelişim

Rüya PDF indir

Rüya PDF Oku indir, Rüya kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Rüya kitabının kapağı ise 464 özelliğine sahiptir. 9786258446470 dilinde yazılmış olan Rüya kitabını 04.05.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Rüya kitabını PDF indir.

Rüya PDF

Rüyalarınızın sırlarını açmaya, iç dünyanızın gizemlerini keşfetmeye hazır mısınız? 
 
1500’ü aşkın sembolü içeren bir rüya sözlüğüyle sona eren bu kitap, ruhunun fısıldadığı sırları açmak ve iç dünyasının gizemlerini keşfetmek isteyenler için bir başucu kitabı niteliğinde.
 
Her gece ölüme benzer bir deneyimle girdiğimiz yatakta dış dünyayla bağlantımız kesilir, bilmediğimiz bir dünyaya yolculuk başlar.
Rüyalar yalnızca ilham postası değildir. Rüyalar bizim hazine sandığımız, çözüm kapımız, şifa elimiz, en iyi dostumuz, bize bizi anlatan terapistimiz, görmezden geldiklerimizin aydınlatıcısı, aradıklarımıza ışık tutan dedektif ve hayal dünyamıza geçişin pasaportudur. Rüya kendimizle baş başa geçirdiğimiz yaşamımızı yeniden formatlayabileceğimiz bir veri tabanıdır.
Bu kitap; rüyasının rehberliğiyle kendine yakınlaşmaya, sembollerin kadim diliyle kendi kodlarını okuyarak yenilenmeye, korkularından özgürleşmeye, geleneğinden geleni fark ederek, geleceğe katacaklarına karar vermeye ve en mühimsi “iki dünyayı bir etmeye” niyeti olanlar için yazıldı.
Meltem Reyhan Rüya kitabında rüyaların sembol dilini nasıl okuyacağımızı ve yapacağımız yorumların yaşamımızı nasıl kolaylaştırabileceğini anlatıyor.

Rüya Özeti

Rüya Pdf Oku

Rüya Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu