Kişisel Gelişim

Potansiyelini Ateşle: Düşündüğünden Çok Daha Fazlasısın PDF indir

Potansiyelini Ateşle: Düşündüğünden Çok Daha Fazlasısın PDF Oku indir, Potansiyelini Ateşle: Düşündüğünden Çok Daha Fazlasısın kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Potansiyelini Ateşle: Düşündüğünden Çok Daha Fazlasısın kitabının kapağı ise 120 özelliğine sahiptir. 9786257615907 dilinde yazılmış olan Potansiyelini Ateşle: Düşündüğünden Çok Daha Fazlasısın kitabını 16.05.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Potansiyelini Ateşle: Düşündüğünden Çok Daha Fazlasısın kitabını PDF indir.

Potansiyelini Ateşle: Düşündüğünden Çok Daha Fazlasısın PDF

Haftada minimum 45 saatinizi geçirdiğiniz ortam size nefes aldırmamaya mı başladı?
Eğitiminize göre kariyeriniz olması gerektiği gibi ilerlemiyor ve kafanızda soru işaretleri mi var?
Bulunduğunuz ortamda yaptığınız işin başka bir yerde karşılığı olmadığını ve o ortama çakılı kaldığınızı mı düşünüyorsunuz?
“Kurumsal hayatta önder olmak mı?” yoksa “Kendinizin patron olduğu bir işe geçmek mi zor?” sorusunun cevabını vermekten mi korkuyorsunuz?
25 yıllık kariyerimde edindiğim, dostlarımdan da çok fazla dinlediğim ve iş yaşamında kritik olduğunu düşündüğüm tecrübeleri sizin için sentezledim. Bu kitabın amacı; içinde bulunduğunuz koşulları sağlıklı bir biçimde değerlendirmenize, doğru kararlar almanıza ve fırsatları görerek harekete geçmenize yardımcı olmaktır.

Potansiyelini Ateşle: Düşündüğünden Çok Daha Fazlasısın Özeti

Potansiyelini Ateşle: Düşündüğünden Çok Daha Fazlasısın Pdf Oku

Potansiyelini Ateşle: Düşündüğünden Çok Daha Fazlasısın Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu