Bilim & Mühendislik

Neden Böyleyim? Nasıl Değişebilirim?: Bir Huzursuz Beyin Kitabı PDF indir

Neden Böyleyim? Nasıl Değişebilirim?: Bir Huzursuz Beyin Kitabı PDF Oku indir, Neden Böyleyim? Nasıl Değişebilirim?: Bir Huzursuz Beyin Kitabı kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Neden Böyleyim? Nasıl Değişebilirim?: Bir Huzursuz Beyin Kitabı kitabının kapağı ise 336 özelliğine sahiptir. 9786256324022 dilinde yazılmış olan Neden Böyleyim? Nasıl Değişebilirim?: Bir Huzursuz Beyin Kitabı kitabını 25.06.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Neden Böyleyim? Nasıl Değişebilirim?: Bir Huzursuz Beyin Kitabı kitabını PDF indir.

Neden Böyleyim? Nasıl Değişebilirim?: Bir Huzursuz Beyin Kitabı PDF

Hayatımızın ilk bölümünde bize biçilmiş rollere göre yaşar, kendimizi bu kurallara göre değerlendiririz.  Sonra bunun bizi tatmin etmediğini fark ettiğimizde, ilk defa, “Aslını söylemek gerekirse ne istiyorum?” diye sorar ve bunu önceden sormadığımız için kendimize kızarız.
 
Hayatının ikinci bölümüne hoş geldin.
 
İlk bölüm yalan değildi. Bugüne kadar bir yalanı yaşamadık. Bugüne ulaşmamız için yaşamamız gerekeni yaşadık.
 
Asıl soru, bugünden ibu yana ne yapacağız?
 
Jung, son derece hazırlıksız yakayı ele verdiğımız bu “yaşamımızın ikinci yarısı” için, şakayla karışık bir öneri veriyor: “Yetişkinliğe giriş okulları olmalı.” Belki böyle bir okul yok, fakat bu cümleye denk geldiğinden beri bu düşüncesin büyüsüne kapılan biri var: Emre Özarslan, namı diğer Huzursuz Beyin, psikolog ve terapistlerden filozoflara, bilimbireylerindan sanatçılara, hayalindeki “akademik kadro”yu bir araya getirerek bir araya getirdiği Neden Böyleyim? Nasıl Değişebilirim?’de bize kendimiz üzerine düşünme fırsatı sunuyor. Jung, Nietzsche, Kierkegaard, Freud gibi isimlerin de dahil olduğu bir “eğitimciler ordusu”, bize kendimizi geçmişten kurtarmayı ve arzularımız ışığında dönüşmeyi öğretiyor.
 
Hazırsan, başlayalım…

Neden Böyleyim? Nasıl Değişebilirim?: Bir Huzursuz Beyin Kitabı Özeti

Neden Böyleyim? Nasıl Değişebilirim?: Bir Huzursuz Beyin Kitabı Pdf Oku

Neden Böyleyim? Nasıl Değişebilirim?: Bir Huzursuz Beyin Kitabı Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu