Kişisel Gelişim

Numeroloji 21 Günde Ustalaş PDF indir

Numeroloji 21 Günde Ustalaş PDF Oku indir, Numeroloji 21 Günde Ustalaş kitabı 21 Days to Master Numerology sayfadan oluşmakta ve 128 boyutundadır. Numeroloji 21 Günde Ustalaş kitabının kapağı ise 9786259463995 özelliğine sahiptir. 23.07.2024 dilinde yazılmış olan Numeroloji 21 Günde Ustalaş kitabını Anıl Ceren Altunkanat numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Numeroloji 21 Günde Ustalaş kitabını PDF indir.

Numeroloji 21 Günde Ustalaş PDF

21 Günde Yepyeni Bilgilerle Kendinizi Daha İyi Tanımaya Hazır mısınız?
Araştırmalar, yaşamımızda yeni olan bir şeyin alışkanlığa dönüşmesi için 21 güne ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyor. Merak ettiğiniz alanlarda her gün yeni bir bilgi öğrenerek spiritüel ilgi alanlarınızı genişletmek istemez misiniz?
Belki önceden çok da dikkatinizi çekmemişti fakat aslında sayılar her yerdedir ve onların bir araya gelmesi, tesadüf olamayacak anlamlar taşır. Sayıların dünyasına dalmak, tıpkı bir yol haritasının önceden gitmediğiniz bir rotada gezinmenize yardımcı olması gibi, hayat yolculuğunuzu ve benliğinizi daha iyi tanımanız için size açık, basit ve çok değişik bir anlam haritası sunar
21 Günde Ustalaş Serisi‘nin ilk kitabı Numeroloji, yaşamınızdaki sayıların taşıdığı mesajları öğrenmeniz, kuvvetli ve geliştirilmesi gereken yönlerinizi keşfetmeniz, ilgi alanlarınızı tanımanız ve numerolojik kalıplarınız ile bolluk, sağlık ve genel refah dereceniz arasındaki bağlantıyı keşfetmeniz için harika bir yol arkadaşı.
 
Vaatlere değil rehberliğe ihtiyacımız var, teorilere değil örneklere ihtiyacımız var. İşte bu kitabın size bunları
sunmasını umut ediyorum.
David A. Philips

Numeroloji 21 Günde Ustalaş Özeti

Numeroloji 21 Günde Ustalaş Pdf Oku

Numeroloji 21 Günde Ustalaş Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu