Eğitim

İyi Olacaksın PDF Oku indir

İyi Olacaksın PDF oku indir, Sibel Uzun tarafından kaleme alınan İyi Olacaksın kitabı, 176 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan İyi Olacaksın kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Destek Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda İyi Olacaksın pdf oku, İyi Olacaksın PDF yandex, İyi Olacaksın PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

İyi Olacaksın PDF Oku

“İNSANIN KENDİNİ FETHETMESİ ZAFERLERİN EN BÜYÜĞÜDÜR.” – PLATON

 

“Vincit qui se vincit” Latince bir deyimdir ve Türkçeye “Kendini yenen, galip gelir” veya “Kendini yenen yenilmezdir” şeklinde çevrilebilir. Durumlar bu şekilde idrak edince zafer ne demektir?

 

Verdiğin tüm içsel mücadelenin sonucu zaferdir. Sen kendini aşarsan, sınırlarını zorlarsan o zafer senindir. Şimdi soruyorum sana ruhu ay kalbi güneş olanım: Girdiğimiz her karşılaşmadan daha da güçlenerek çıkmadık mı? Güçlendikçe yenilmezliğimizin tadına varmadık mı? Yara aldığımız her yerden Mevlana’nın dediği gibi şifayı da yaşamadık mı? Zafere ulaşmak için kendinle savaşma, mücadeleni asla pes etmeden ver, içindeki ateşi söndürmeden, önüne geçeri aşmanın ve zirveye çıkacak yolun ışığını bulmanın keyfini yaşa. O yol senden sana, o yol seninle…

 

Çıkmaz sandığımız o yollardan çıkabilir, sayısız uyuyan ihtimali uyandırabiliriz. Ve hep tekrarladığım gibi tüm güç ve potansiyel sende.

 

Benim kahramanım, ışığım, ruhu ay kalbi güneş olanım. Zaferin kutlu olsun.

 

Bu andan tezi yok biliyorum: Sen kendine dünyaya gelecek, kendine umut olacaksın ve sana söz veriyorum iyi olacaksın…

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu