PDF Kitap

Resimli İstanbul Hatıralar ve Şehir PDF indir

Resimli İstanbul Hatıralar ve Şehir PDF Oku indir, Resimli İstanbul Hatıralar ve Şehir kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Resimli İstanbul Hatıralar ve Şehir kitabının kapağı ise 532 özelliğine sahiptir. 9789750834585 dilinde yazılmış olan Resimli İstanbul Hatıralar ve Şehir kitabını 29.03.2019 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Resimli İstanbul Hatıralar ve Şehir kitabını PDF indir.

Resimli İstanbul Hatıralar ve Şehir PDF

“Fotoğraflarla İstanbul’un ve Orhan Pamuk’un geçmişine yolculuk…”

Hiç görmediğiniz bir İstanbul! Orhan Pamuk’un arşivlerden seçtiği eski fotoğraf ve resimlerle… Ara Güler’den Cartier-Bresson’a, İstanbul’un eski fotoğrafçılarından eski gazete koleksiyonlarına, bu kitapta çoğumuzun hiç görmediği resimlerle bambaşka bir İstanbul var.

İstanbul – Hatıralar ve Şehir’de anlattığı konuları, duyguları ek 230 fotoğraf ve resimle işliyor, büyütüyor ve yeni bir anlamla görülmektedirıyor. Elinizdeki, artık metne değil resme dayanan, açıp her köşesinden bakılıp okunacak bir kitap. Ara Güler’den Cartier-Bresson’a, İstanbul’un eski fotoğrafçılarından eski gazete koleksiyonlarına, bu kitapta çoğumuzun hiç görmediği resimlerle bambaşka bir İstanbul var.

“Şehrin manzaralarına bakmak, sokaklarda yürüyerek, gemiyle gezinerek, İstanbul’un verdiği duyguları görüntülerle birleştirmektir, ama gezinerek şehrin manzaralarını seyretmek bu değildir yalnızca, bir de içinde bulunduğunuz ruh halini şehrin size verdiği görüntülerle birleştirebilmektir. Bunu hünerle ve içtenlikle yapmak, insanın hafızasında şehrin fotoğraflarıni en derin ve içten duygularla, acıyla, kederle, hüzünle ve farklı zamanlarda mutluluk, yaşama sevinci ve iyimserlikle birleştirmektir.”

Resimli İstanbul Hatıralar ve Şehir Özeti

Resimli İstanbul Hatıralar ve Şehir Pdf Oku

Resimli İstanbul Hatıralar ve Şehir Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu