Bilim & Mühendislik

Çetin Ceviz ve Çetonya PDF indir

Çetin Ceviz ve Çetonya PDF Oku indir, Çetin Ceviz ve Çetonya kitabı 9786257395090 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Çetin Ceviz ve Çetonya kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 08.01.2022 dilinde yazılmış olan Çetin Ceviz ve Çetonya kitabını Büşra Çakmak numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Çetin Ceviz ve Çetonya kitabını PDF indir.

Çetin Ceviz ve Çetonya PDF

“Tıpkı Dünya’mıza benzeyen bir gezegenin üzerindeydim. Yerde toprak, toprak üzerinde bitkiler vardı. Bitkiler olduğuna göre, su ve oksijen de olmalıydı. Bunları, bir saniyeden daha kısa bir sürede kafamdan geçirirken maskelerimize gelen ikaz ile oksijenin varlığını da anlamış olduk. İkimiz de maskelerimizi çıkardık ve yürümeyi yeni öğrenen bir bebek şaşkınlığıyla etrafımızı incelemeye başladık. Kocaman ve bomboş bir gezegenin üzerinde, yalnızca iki kişiydik. Her şeyi en baştan başlatabilirdik.”
 
Sinan Yaşar’ın bi hayli beğeni alan kişiliği Çetin Ceviz’in soluksuz ilerleyen macerası
Çetin Ceviz ve Çetonya – Sıra Dışı Bir Uzay Hikâyesi’nde uzayın bilinmezliklerini, dede-torunun cesaretleriyle besledikleri umutlarını, bilim bireylerinın keşif yapmaveyair o dinmek bilmez iştahlarını ve başka gezegenlere yolculuk ettikçe Dünya’mızdaki yaşamın o müthiş benzersizliğini okuyacaksınız.

Çetin Ceviz ve Çetonya Özeti

Çetin Ceviz ve Çetonya Pdf Oku

Çetin Ceviz ve Çetonya Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu