Edebiyat

Hiçbir Şey Siyah Değildir PDF indir

Hiçbir Şey Siyah Değildir PDF Oku indir, Hiçbir Şey Siyah Değildir kitabı 9786059329118 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Hiçbir Şey Siyah Değildir kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 10.10.2024 dilinde yazılmış olan Hiçbir Şey Siyah Değildir kitabını Egemen Kulaçlı numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Hiçbir Şey Siyah Değildir kitabını PDF indir.

Hiçbir Şey Siyah Değildir PDF

SANA SIĞINMAK İSTEYEREK FIRTINANIN SEN OLDUĞU GERÇEĞİNİ GÖZDEN KAÇIRDIM. SIĞINMAM GEREKEN KİŞİ SENDİN. AMA KİM FIRTINALARDAN KORUNARAK YAŞAMAK İSTER Kİ?
Frida Kahlo, ergenlik çağında oldukça önemli kaza geçirir. Zorlu geçen tedavi olma boyunca resim tutkusunu ve kabiliyetini keşfeder. Yine de yaşamaktan vazgeçmez. Kariyerinin başında yaşamının aşkı olan ünlü Meksikalı ressam Diego Rivera ile tanışır. Onların derin ve acı verici aşkları adeta renklerin büyüsüne karışır. Üç ana renk mevcuttur: mavi, kırmızı, sarı. Frida’nın yaşamı da üç perdelik bir oyuna dönüşür: trajedi, şehvet ve hüsran…
Bu, iki başarılı sanatçının tutkusunu ama bunun ötesinde bir kadının, bir ikonun ve olağanüstü bir ressamın doğuşunu anlatan olağanüstü bir roman.
“Renkler ve duygularla dolup taşan müthiş bir kitap.” -Libération

Hiçbir Şey Siyah Değildir Özeti

Hiçbir Şey Siyah Değildir Pdf Oku

Hiçbir Şey Siyah Değildir Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu