Edebiyat

Defne ya da Bazı Tuhaf Hayatlar PDF indir

Defne veya Bazı Tuhaf Hayatlar PDF Oku indir, Defne veya Bazı Tuhaf Hayatlar kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Defne veya Bazı Tuhaf Hayatlar kitabının kapağı ise 304 özelliğine sahiptir. 9786256765672 dilinde yazılmış olan Defne veya Bazı Tuhaf Hayatlar kitabını 10.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Defne veya Bazı Tuhaf Hayatlar kitabını PDF indir.

Defne veya Bazı Tuhaf Hayatlar PDF

Aynı gece, iki ayrı şehirde, iki camdan kuleden düşen, iki genç kız. Biri adını kadın dayanışmasına miras bırakarak gitti. Bu, hayatta kalan Defne’nin hikâyesi.
Defne Ya Da Bazı Tuhaf Hayatlar
Travma, kimlik, zaman temaları üzerinden kadın cinayetlerinin ve patriarkal düzenin etkilerini sorgulayan bir anlatı; sessiz bir çığlık, postmodern bir direniş.
Geçmiş ve Gelecek Arasında
Bir sarkaç gibi 2018 Türkiye’si ile 2222’nin Mauna Kealand’ı arasında gidip gelen; mitolojiden psikolojiye, telepatiden lusid rüyalara, astrolojiden metafiziğe iç içe geçen fazla katmanlı bir dünya.
Üç Kişilik Bir İyileşme Hikâyesi
Aşk yüzünden bilinmeze atılan, arzularının bedelini ödemek zorunda kalan Defne. Bu yolculukta ona eşlik eden Selma Rıza ve Servan. Biri; mutluluğu bireysel özgürlükte ararken kendine yabancılaşmış bir kadın. Diğeri; içini kavuran acıları unutmak için bir başkasına tutunmuş bir erkek.
Ve ötekiler.
Ve biz.
Herkes kendi hikâyesine sahip çıksın!
Ya kölesi bulunacağız düzenin veya yeni bir dünya inşa edeceğiz kendimize…

Defne veya Bazı Tuhaf Hayatlar Özeti

Defne veya Bazı Tuhaf Hayatlar Pdf Oku

Defne veya Bazı Tuhaf Hayatlar Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu