PDF Kitap

Miftah Al-Qawaid Sarf 1 (Morphology 1) PDF indir

Miftah Al-Qawaid Sarf 1 (Morphology 1) PDF Oku indir, Miftah Al-Qawaid Sarf 1 (Morphology 1) kitabı ARAPÇA sayfadan oluşmakta ve 1. Hm. Kağıt boyutundadır. Miftah Al-Qawaid Sarf 1 (Morphology 1) kitabının kapağı ise 152 özelliğine sahiptir. 9786259805306 dilinde yazılmış olan Miftah Al-Qawaid Sarf 1 (Morphology 1) kitabını 10.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Miftah Al-Qawaid Sarf 1 (Morphology 1) kitabını PDF indir.

Miftah Al-Qawaid Sarf 1 (Morphology 1) PDF

Miftah al-Qawaid Sarf 1, Arapça dil bilgisi kaidelerinı yabancılara öğretmeye yönelik bir serinin parçası olup A1 ve A2 düzeysindeki öğrenciler için hazırlanmıştır. Kitap, 24 dersten oluşmakta ve her ders, öğrencinin bu düzeyde ihtiyaç duyduğu nahiv konularına odaklanmaktadır.
Her ders yazımızın detayında bulunan biçimde düzenlenmiştir:
·         Dersin hedefleri: Konunun öğrencilere kazandırmayı hedeflediği dil becerileri
·         Örnekler: Hedeflenen dil bilgisi kuralını açıklayıcı yeterli örnek
·         Tartışma: Bu bölüm öğrencilerin konuyu kavrama düzeylerinin belirlenmesi için yardımcı olabilecek sorular ve tartışma konuları
·         Sonuç: Sunulan emsallarin tartışılmasıyla ulaşılan dil bilgisi kuralının özetlendiği bölüm
·         Alıştırmalar: Kitapta üç tür alıştırma bulunmaktadır: Mekanik, kavramsal ve üretici alıştırmalar. Mekanik alıştırmalar, kaidelerin şekilsel yönlerine odaklanırken, kavramsal alıştırmalar kaidelerin doğru kullanımını pekiştirmeyi hedeflemektedir. Üretici alıştırmalar ise öğrencilerin kaideleri sözlü ve yazılı olarak kullanmalarını sağlamaktadır.
Kitaptaki her ders için 2-3 ders saati olarak önerilmekte olup kitabın hepsin için 48-72 ders saati uygundur.  Kitabın akıllı tahta uygulaması aracılığıyla interaktif içeriğe ulaşılabilmekte ve dil bilgisi kaidelerinın bilgisi verildiğı bölüme QR kodu ile erişilebilmektedir.

Miftah Al-Qawaid Sarf 1 (Morphology 1) Özeti

Miftah Al-Qawaid Sarf 1 (Morphology 1) Pdf Oku

Miftah Al-Qawaid Sarf 1 (Morphology 1) Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu