Edebiyat

Yolumu Kendim Çizdim: Remzi Kanbur PDF indir

Yolumu Kendim Çizdim: Remzi Kanbur PDF Oku indir, Yolumu Kendim Çizdim: Remzi Kanbur kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Yolumu Kendim Çizdim: Remzi Kanbur kitabının kapağı ise 160 özelliğine sahiptir. 9786259520209 dilinde yazılmış olan Yolumu Kendim Çizdim: Remzi Kanbur kitabını 10.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Yolumu Kendim Çizdim: Remzi Kanbur kitabını PDF indir.

Yolumu Kendim Çizdim: Remzi Kanbur PDF

“Ben çalışmayı çok sevdim. Çalışırken, öğrenirken, yeni bir şey yaparken eğleniyorum. Beni tanıyanlar bilir, benim işim de eğlencem de çalışmak, detaylarla uğraşmak. Yeni makineleri izlemek, anlamak. Yeni bir makine yapmak. 
 
İlham olsun…”
Remzi Kanbur
 
Remzi Kanbur, genç yaşta başladığı zanaatkârlık yolculuğunu, yılmadan çalışarak büyük bir sanayi önderliğine dönüştürmüş bir isim. Ve artık çalışmaları yalnızca plastik sektöründe değil, sağlık sektöründe de oldukça önem arz ediyor. Öyle ya, mesleğinde 70 yılı devirmiş 80 yaşındaki Kanbur, hiç durmuyor: Hayal etmeye, düşünülmeyeni düşünmeye, çok çalışmaya ve en iyisini yapmaya devam ediyor.   
 
Yasemin Sungur’un zarif kalemiyle okurla buluşan bu biyografi ise, Kanbur’un çocukluk anılarından gençliğine, iş yaşamındaki zorluklardan çıkardığı derslerden bugünün gençlerine verdiği öğütlere kadar geniş bir yelpaze sunuyor okura. İstanbul’un kalabalık sokaklarında başlayan bu serüven, her yaştan okurun kendine çizeceği yola klavuzluk edebilecek, kıymetli bir kaynak.
 
’Bu hikâyeyi herkes duymalı,’ diyor, bize ve ülkemize kattıkların için minnettarlığımı, gönül bahçemden derlediğim buketimi takdim ediyorum. Dilerim bu coğrafyada senin gibi güzel ruhlu bireylerin sayıları daha çok artar ve güzel Anadolumuz, candan Anadolu insanları olarak layık olduğumuz müreffeh günlere ulaşabiliriz.
 
Recep Ali Topçu
Adell Armatür ve Vana Fabrikaları A.Ş.
Yönetim Kurulu Başkanı

Yolumu Kendim Çizdim: Remzi Kanbur Özeti

Yolumu Kendim Çizdim: Remzi Kanbur Pdf Oku

Yolumu Kendim Çizdim: Remzi Kanbur Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu