Edebiyat

Sirius PDF indir

Sirius PDF Oku indir, Sirius kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Sirius kitabının kapağı ise 176 özelliğine sahiptir. 9786253918545 dilinde yazılmış olan Sirius kitabını 10.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sirius kitabını PDF indir.

Sirius PDF

Evrim teorisi ile ortaya atılan ilk insanı ya gerçekten yanlış tanıyorsak? Peki gerçekte kimdi bu Homo Habilisler?
Dünya üzerinde bulunan kil ve taş tabletler bize ne anlattı? Biz neler öğrendik? Çözemediğimiz ve yanlış yorumladıklarımız oldu mu?
Milattan önceki medeniyetlerden taş tabletler ve Roma İmparatorluğu’na ait kalıntılar bugüne ulaşabildi. Bunun nedeni neydi?
Maya, Sümer ve Mısır medeniyetlerini yanlış tanıyor ve tarihi yanlış biliyor olabilir miyiz? Ya aslında yaşamayan bir tarihi öğrendiysek?
Sirius gezegenin bir sırrı olmalıydı. Bütün medeniyetlerde ve kutsal kitaplarda geçen senedızın, Atlantis, Annunakiler ve Nibiru gezegeniyle bir bağlantısı olabilir miydi?
Evrenin 6 yönünü gösteren, yukarı bakan ucuyla kozmik açılımı, aşağı bakan ucuyla içsel yolculuğu enkarne eden iki piramidin birleşimi 6 kollu yıldızın bilinen diğer adıyla Davut yıldızının anlamı neydi?
Kahramanlarımızla benzersiz ve olağanüstü bir yolculuğa hazırsanız, hadi başlayalım.

Sirius Özeti

Sirius Pdf Oku

Sirius Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu