Kişisel Gelişim

Uyanış PDF indir

Uyanış PDF Oku indir, Uyanış kitabı Le Réveil sayfadan oluşmakta ve 160 boyutundadır. Uyanış kitabının kapağı ise 9786254104015 özelliğine sahiptir. 07.11.2023 dilinde yazılmış olan Uyanış kitabını Çiğdem Büyükataman Guetta numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Uyanış kitabını PDF indir.

Uyanış PDF

Dünyaya başka gözlerle bakmanızı sağlayacak bir roman
 
Genç bir mühendis olan Tom ülkesinde topluma korku salan bir durumla yüz yüze kalır. Bu beklenmedik durum karşısında devlet tehlikenin önüne geçmek için halkın özgürlüklerini elinden alan bir dizi kısıtlayıcı uygulamayı hayata geçirir. 
 
Tom bütün bu hadiselerin kargaşasının içinde olan biteni tam anlamıyla kavrayamamakta ve her şeyin halkın yararına olduğunu düşünerek, alınan kararları onaylamaktadır fakat Tom’un Yunan bir arkadaşı ona gerçekleri gösterir: Halkın korkularını körüklemek büyük güçler için tarih boyunca çok yararlı bir silah olmuştur.
 
Bu durumda bireylerin özgürlüklerine yeniden kavuşmalarının tek yolu, aslında gözlerinin önünde duran gerçekleri açığa çıkarmaktır…
 
 
“Covid hastalığından beri sürekli olarak devlet aracılığıyla gözetlendiğinizi mi düşünüyorsunuz? Laurent Gounelle size Uyanış’ı sunuyor. Bu roman, gerçekleri görmenizi sağlayacak bir kırbaç gibi beyninize çarpacak.”
L’Express

Uyanış Özeti

Uyanış Pdf Oku

Uyanış Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu