Kişisel Gelişim

Gençler İçin Zihninden Çık Hayatına Gir PDF indir

Gençler İçin Zihninden Çık Hayatına Gir PDF Oku indir, Gençler İçin Zihninden Çık Hayatına Gir kitabı 9786059925808 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Gençler İçin Zihninden Çık Hayatına Gir kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 31.10.2017 dilinde yazılmış olan Gençler İçin Zihninden Çık Hayatına Gir kitabını Yavuz Selim Altındal numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Gençler İçin Zihninden Çık Hayatına Gir kitabını PDF indir.

Gençler İçin Zihninden Çık Hayatına Gir PDF

Korkularınızla Yüzleşin ve İçinizdeki Savaşçıyı Keşfedin
 
Utanç ve korku hissediyor, kendinizi çok fazla aşağılayıp, kendinizden şüphe ediyorsunuz. Bu durumda yaşamınız nasıl istediğiniz gibi olabilir ki? Daha fazla riske girip daha fazla hata uygulayabilirsiniz, ama önceden olmadığı kadar özgür ve kendinize güvenen birisi olarak yaşayabilirsiniz.
 
Gençler için; Zihninden Çık ve Hayatına Gir uygulamalı bir kendine yardım kitabıdır. Bu kitap size, zor ve yaşamı olumsuz etkileyen, acıya neden olan duygularla başetmeniz için hayati beceriler sağlamaktadır. Duygular hiçbiryere gitmez, fakat onları nasıl ele alacağınızı bu kitapta bulabileceksiniz. Bu becerileri uygulamaya başladığınızda DAHİ bir savaşçı haline geleceksiniz. DAHİ savaşçı; zorlu duyguları incelik ve asaletle ele alan kuvvetli bir kişidir ve bu yolda bir çok dost ve başarı elde eder.
 
Bu kitapla;
 
Günlük hayatta kendindelik (mindfulness) becerilerinin gücünü kullanabilmeyi
Kendinizdeki hataları bulmayı bırakıp, problemlerinizi çözmeye başlayabilmeyi
Kendinize daha şefkatli davranarak kendi değerinizi ve güveninizi farkedebilmeyi
Hayallerinizdeki yaşamı yaşayabilmenize yol gösterecek değerlerinizi keşfedebilmeyi öğreneceksiniz.
 

Gençler İçin Zihninden Çık Hayatına Gir Özeti

Gençler İçin Zihninden Çık Hayatına Gir Pdf Oku

Gençler İçin Zihninden Çık Hayatına Gir Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu