Edebiyat

Dünyayı Sarsan On Gün PDF indir

Dünyayı Sarsan On Gün PDF Oku indir, Dünyayı Sarsan On Gün kitabı 9786257136884 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Dünyayı Sarsan On Gün kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 10.10.2024 dilinde yazılmış olan Dünyayı Sarsan On Gün kitabını Mahir Ulaş Yeşil numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Dünyayı Sarsan On Gün kitabını PDF indir.

Dünyayı Sarsan On Gün PDF

Amerikalı sosyalist gazeteci John Reed, Birinci Dünya Savaşı sırasında savaş muhabiri olarak geldiği Batı Avrupa’dan Rusya’ya geçmiş ve 1917 devriminin görgü tanığı olmuştur. Dünyayı Sarsan On Gün, Reed’in kaleminden bu tarihi sürecin sürükleyici bir aktarımıdır.
John Reed, Bolşevik ve Bolşevik zıtı tüm kaynaklara yer vererek tutuyor devrimin nabzını. Usta bir gözlemci olarak duvar ilanlarını, gazete makalelerini, röportajları, işçilerin, askerlerin, burjuvaların, subayların, sokaktaki bireylerin yorumlarını, önderlerin konuşmalarını ve hatta konuşmalar sırasında dinleyicilerin anlık tepkilerini bile kayıt altına alıyor. Kışlık Saray’ın alınması gibi tarihi hadiseleri bizzat yaşayarak aktarıyor.
Ekim Devrimi tarihine ışık tutan en mühim belgelerden biri olarak kabul gören Dünyayı Sarsan On Gün, askerlerin, denizcilerin, köylülerin ve proletaryanın Bolşeviklerin saflarında birleştiği Petrograd’da geçen, tutkulu bir belgeseldir ve eşsiz bir habercilik klasiği olmaya devam ediyordir.

Dünyayı Sarsan On Gün Özeti

Dünyayı Sarsan On Gün Pdf Oku

Dünyayı Sarsan On Gün Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu