Edebiyat

Geceye Üç Şarkı ve Yarım Kalmış Şiirler PDF indir

Geceye Üç Şarkı ve Yarım Kalmış Şiirler PDF Oku indir, Geceye Üç Şarkı ve Yarım Kalmış Şiirler kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Geceye Üç Şarkı ve Yarım Kalmış Şiirler kitabının kapağı ise 40 özelliğine sahiptir. 9786256731868 dilinde yazılmış olan Geceye Üç Şarkı ve Yarım Kalmış Şiirler kitabını 10.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Geceye Üç Şarkı ve Yarım Kalmış Şiirler kitabını PDF indir.

Geceye Üç Şarkı ve Yarım Kalmış Şiirler PDF

Kemal Aslan, ‘Geceye Üç Şarkı Ve Yarım Kalmış Şiirler’ adlı şiir kitabında günümüz ikili/özel ilişkilerinde yaşanan duygusal boşlukları ve bireylerin flörtleşme sürecini gerçek bir ilişkiye dönüştürememelerini irdeliyor. Özneler arasındaki bu ilişkilerin gerçek bir ilişkiye evrilememesini şiirsel bir duyumsayışla yapıyor.
Haz/keyif alma temelli bir anlayışın/arayışın sahih bir ilişkiye dönüş(e)memesini sorunsallaştıran Aslan, özneler arası değişiklikların, geçmiş travmaların, kanayan ama konuşulamayan yaraların bu husustaki rolünü şiirin olanakları çerçevesinde ortaya koyuyor.
Aslan, duyarsızlık, anlık zevkler, kısa süreli ayartmalar temelinde sürdürülen yüzeysel ilişkilerin karşılıklı nesneleştirme dayandığını, öznenin kendi yaşamının faili olmasını engellediğine işaret ediyor.

Geceye Üç Şarkı ve Yarım Kalmış Şiirler Özeti

Geceye Üç Şarkı ve Yarım Kalmış Şiirler Pdf Oku

Geceye Üç Şarkı ve Yarım Kalmış Şiirler Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu