Edebiyat

Kafamda Ben, Sen, O Var PDF indir

Kafamda Ben, Sen, O Var PDF Oku indir, Kafamda Ben, Sen, O Var kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Kafamda Ben, Sen, O Var kitabının kapağı ise 92 özelliğine sahiptir. 9786256306110 dilinde yazılmış olan Kafamda Ben, Sen, O Var kitabını 11.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Kafamda Ben, Sen, O Var kitabını PDF indir.

Kafamda Ben, Sen, O Var PDF

“İçimde sakladığım benlerden hangisiyim ben acep? Kendinden nefret eden Ben, kendini herkesten fazla seven Ben, kendinden başkasını düşünmeyen Ben, kendini başkaları için feda eden Ben?”
“Bir ben var bende, benden içeru.”
 
İnsanoğlunun varoluşundan bu yana peşinde koştuğu anlam arayışı kendine çoğu zaman dinlerde ve inançlarda yer bulmuştur. Yeryüzünde özellikle üç semavi din üzerine yoğunlaşan toplum, değerlerle birlikte tartışmaları da günümüze taşımıştır. İşte tam bu noktada elinizde tuttuğunuz bu kıymetli eser duruma bambaşka bir pencere açmaktadır. Bu zamana kadar herkesin kafasını kurcalayan ve anlaşılmayan noktalara netlik kazandıran kitap, bunun yanı sıra yazarın kendi içinde yaptığı muhasebeyi bir yüzleşme gibi yaşaması ve sohbet eşliğinde göz önüne seriyor oluşuyla da kaleminin ne kadar özgün olduğunu ortaya koymaktadır.

Kafamda Ben, Sen, O Var Özeti

Kafamda Ben, Sen, O Var Pdf Oku

Kafamda Ben, Sen, O Var Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu