Bilim & Mühendislik

Mira Stres Kulübesinden Ayrılıyor / Duygu Günlüğüm PDF indir

Mira Stres Kulübesinden Ayrılıyor / Duygu Günlüğüm PDF Oku indir, Mira Stres Kulübesinden Ayrılıyor / Duygu Günlüğüm kitabı 9786050847963 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Mira Stres Kulübesinden Ayrılıyor / Duygu Günlüğüm kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 23.09.2023 dilinde yazılmış olan Mira Stres Kulübesinden Ayrılıyor / Duygu Günlüğüm kitabını A. Gülfem Özer numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Mira Stres Kulübesinden Ayrılıyor / Duygu Günlüğüm kitabını PDF indir.

Mira Stres Kulübesinden Ayrılıyor / Duygu Günlüğüm PDF

Timaş Çocuk Psikoloji Kitaplığı’nın yeni serisiyle tanışın: Duygu Günlüğüm

 
Henüz kendi gücünün farkında değil misin? O hâlde bir de Mira’yla tanış!
 
 
 
İçinin giderek daraldığı, nefes almakta kuvvetlik çektiğin oldu mu, hiç? Ya da ellerinin ter içinde kaldığı, kendini karanlıkta kaybolmuş gibi hissettiğin, karnında oradan oraya çırpınan kelebeklerle dolaştığın? Cevabın “EVET” ise bu kitap tam sana göre.
Hepimiz arada bir endişelanır, korkar, heyecanlanır, ümitsizliğe kapılırız. Böyle anlarda stres, bizi ağır bir battaniye gibi sarıp sarmalar. Hareketlerimizi kısıtlar, içimizi daraltır. Düşüncelerimiz çarpık çurpuk olur, her şey karanlık gelir gözümüze. Sanki yaşamımızın hepsinı böyle geçirmişizdir. Güzel ve göz alıcı anılar aklımıza gelmez, yaşamın saf bir karanlıktan oluştuğu hissine kapılırız. Oysa bu zor duyguları anlamak ve onlarla yaşamak sandığından çok daha kolay!

Mira Stres Kulübesinden Ayrılıyor / Duygu Günlüğüm Özeti

Mira Stres Kulübesinden Ayrılıyor / Duygu Günlüğüm Pdf Oku

Mira Stres Kulübesinden Ayrılıyor / Duygu Günlüğüm Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu