Edebiyat

Vasi PDF indir

Vasi PDF Oku indir, Vasi kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve 2. Hm. Kağıt boyutundadır. Vasi kitabının kapağı ise 236 özelliğine sahiptir. 9786256916579 dilinde yazılmış olan Vasi kitabını 11.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Vasi kitabını PDF indir.

Vasi PDF

“Yaylada İhtiraslar ve Sırlar”
 
 
Beri, geleneksel köy yaşamının ortasında, ailesinin gölgesinde kalmış bir kadındır. Kocası şehir dışına çalışmaya gidince, köyde yalnız kalan Beri’nin yaşamı beklenmedik bir biçimde değişir. İçindeki bastırılmış duygular ve arzular, onu yasak ilişkilerin karanlık yollarına sürükler. Lakin sırlar her zaman gizli kalamıyor. İhanetlerini başkalarının öğrenmesinden korkan Beri, ihtiraslarına da engel olamaz. Affedilmesi zor olan bu durumları kocası Sebahattin’in öğrenme ihtimali bile soğuk terlere neden oluyor.
 
 
Beri’nin içsel çalkantıları, ahlak ve ihanetin sınırlarında dolaşan bu sürükleyici anlatı, okuru köy yaşamının derinliklerine çekerken, insan doğasının karanlık yüzünü sorgulatıyor. İnsan biyolojisinin istekleri, insan psikolojisini zorlayan ve bunalımlara sürükleyen arzular…

Vasi Özeti

Vasi Pdf Oku

Vasi Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu