Edebiyat

Gençliğin İzinde PDF indir

Gençliğin İzinde PDF Oku indir, Gençliğin İzinde kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Gençliğin İzinde kitabının kapağı ise 168 özelliğine sahiptir. 9786256659957 dilinde yazılmış olan Gençliğin İzinde kitabını 11.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Gençliğin İzinde kitabını PDF indir.

Gençliğin İzinde PDF

İnsanoğlu hakiki bir amaç üzere dünyaya intikal etmiştir. Yaşadığımız her an kıymetlidir. Yaradan: “Ben insanları kim daha güzel davranıyor bunu görmek için yarattım.” İlahi ifadesi ile insanın yaşamsal bir sorumluluğunun olduğunu, başı boş yaratılmadığını, ölçülü ve dengeli davranmamız gerektiğini bize telkin ediyor. Davranışsal eksiklerin olduğu bu sürede ‘Gençliğin İzinde’ adlı deneme eserimi yazarak; bir bireyin toplumsal yapı içinde ve yaşamın her alanında nasıl yaşaması ve davranması gerektiğini anlatarak, toplumun mühim bir kitabi eksikliğini gidermeyi amaçladım. Eminim ki bu kitabımı okuduğunuzda toplumsal ilişkilerde, etkili bir davranış ve iletişim dilini kullandığınızda yaşamınızın çok daha kolaylaştığını ve bütün kapılarını size açıldığını göreceksiniz. Toplum için çok özenli gördüğün bu eseri; kendim için bir görev addederek ve bir ulema sorumluluğuyla yazarak siz kıymetli okullara sundum. Bu eserinin size hayat yolunda çok şey katacağından emin olabilirsiniz.
 
‘Ecdadını örnek alan gençliğin izinden gidilir ‘sloganı ile yazdığım bu eserin hepimize güzel bir yol çizmesi dileğiyle…

Gençliğin İzinde Özeti

Gençliğin İzinde Pdf Oku

Gençliğin İzinde Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu