Edebiyat

Üsküdarlı Falanca ve Feşmekanları PDF indir

Üsküdarlı Falanca ve Feşmekanları PDF Oku indir, Üsküdarlı Falanca ve Feşmekanları kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Üsküdarlı Falanca ve Feşmekanları kitabının kapağı ise 152 özelliğine sahiptir. 9786256126343 dilinde yazılmış olan Üsküdarlı Falanca ve Feşmekanları kitabını 11.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Üsküdarlı Falanca ve Feşmekanları kitabını PDF indir.

Üsküdarlı Falanca ve Feşmekanları PDF

Uyku ile uyanıklık, rüya ile gerçeklik arasında, başka âlemlere uzanan dört başı mamur bir yolculuk… Kimilerince anlatıcının kozasını ördüğü bir masal evreni, kimilerince bir hayal seyahatnamesi… Zaman zaman içinde bir tarih sahnesi…
 
Ali Sürmelioğlu’nun deneysel mozaik romanı, Üsküdarlı Falanca’nın tarihte salındığı, beklenmedik karşılaşmalarla okuru şaşırttığı gerçeküstü bir serüven. Roman, okuru sultanın sofrasına, paşalar divanına, beyler meclisine, şeyhler meydanına, müderrisler minderine buyur ediyor. Üsküdar’ın sokaklarına, camilerine, mezarlıklarına, köşklerine, dergâhlarına, kahvehanelerine, saraylarına uzanan bir güzergâhta, sizi yaşamdan rüyaya, kendinizden kendinize götüren o haritanın dile getirdiklerine kulak vermeye çağırıyor. Çünkü dinlemek iyileştirir, yorgun ruhlarımızı diriltir. Yeni dünyanın ilk gecesi, bir kandilin yanmasıyla başlar.

Üsküdarlı Falanca ve Feşmekanları Özeti

Üsküdarlı Falanca ve Feşmekanları Pdf Oku

Üsküdarlı Falanca ve Feşmekanları Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu