Bilim & Mühendislik

Üniversitede Anlatmazlar PDF indir

Üniversitede Anlatmazlar PDF Oku indir, Üniversitede Anlatmazlar kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Üniversitede Anlatmazlar kitabının kapağı ise 68 özelliğine sahiptir. 9786253918385 dilinde yazılmış olan Üniversitede Anlatmazlar kitabını 04.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Üniversitede Anlatmazlar kitabını PDF indir.

Üniversitede Anlatmazlar PDF

Mühendislik hesaplarının ve eğitiminin asıl amacının, bir ürün geliştirmedeki test sayısını azaltmak olduğunu biliyor muydunuz?

“Modern problem çözme metodu”nun ve bu metodun yalnızca fen bilimlerinde değil tüm yaşamımızın içinde olduğunun farkında mısınız?
Savunma sanayiinde ürün geliştirirken, askerî standartların nasıl kullanılacağı ve nasıl “test tasarlanacağı” ile ilgili size önceden bir şey anlatıldı mı?
Bütün ömrümüzü kaplayan “ürün geliştirme süreçleri” ile ilgili önceden size bilgi verildi mi? Mesleğiniz veya kariyer planınız büyük resmin neresinde?
Cevaplarınız hayırsa bu kitaba bir göz atın deriz!
Bu kitap, bir “veteran” mühendisin (25 senesi savunma sanayiinde olmak üzere) 30 yıllık ürün geliştirme tecrübesinden öğrendiklerini kristalize ederek ve hap bilgilere dönüştürerek, ev hanımlarının da anlayacağı bir dille ve içten bir üslupla okurla paylaşımı yaptığı bir eserdir.

Ve tabi ki bunları ÜNİVERSİTEDE ANLATMAZLAR.

Üniversitede Anlatmazlar Özeti

Üniversitede Anlatmazlar Pdf Oku

Üniversitede Anlatmazlar Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu