Bilim & Mühendislik

Kimse Bakmazken Duygular Ne Yapar? PDF indir

Kimse Bakmazken Duygular Ne Yapar? PDF Oku indir, Kimse Bakmazken Duygular Ne Yapar? kitabı 9786051982458 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Kimse Bakmazken Duygular Ne Yapar? kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 29.09.2022 dilinde yazılmış olan Kimse Bakmazken Duygular Ne Yapar? kitabını Edip Sönmez numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Kimse Bakmazken Duygular Ne Yapar? kitabını PDF indir.

Kimse Bakmazken Duygular Ne Yapar? PDF

Farklı farklı duygular, az yahut çok hepimizde varlar. Peki acaba bu enteresan yaratıklar bizim onları hissetmediğimiz mesai saatleri dışında ne yapıyorlar?
 
Hangi duygu yükseklere tırmanıyor, hangisi yerin altına saklanıyor, hangisi bir baloncuğun içinde yaşıyor ve hangisi salyangozlara yardım ediyor? Kaygı, tam anlamıyla neden çekiniyor? Güvenin kurduğu köprüden kimler kimler geçiyor?
 
25 dile çevrilen bu şairane kitap, içimizdeki duygulara bakmak, onları tanımak ve ailecek onlar ile ilgili sohbet etmek için harika bir davet.
 
Duygularımıza dair hem tatlı hem manidar gerçekler Oziewicz’nin şairane dili, Zając’ın muzip çizimleriyle birleşiyor; hoş ayrıntı kısmı ve düşündüren metaforlarıyla her yaştan bizleri kendi içimizde yolculuğa çıkarıyor. Cevapları ararken çocukları kendi duygularıyla tanıştırıyor, hissetme ilhamı veriyor; duyguları yargılamadan sunarak onlar ile ilgili konuşmaya teşvik ediyor.

Kimse Bakmazken Duygular Ne Yapar? Özeti

Kimse Bakmazken Duygular Ne Yapar? Pdf Oku

Kimse Bakmazken Duygular Ne Yapar? Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu