Kişisel Gelişim

Bileşik Etki Küçük Adımlar Büyük Sonuçlar PDF indir

Bileşik Etki Küçük Adımlar Büyük Sonuçlar PDF Oku indir, Bileşik Etki Küçük Adımlar Büyük Sonuçlar kitabı 9786256370258 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Bileşik Etki Küçük Adımlar Büyük Sonuçlar kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 02.08.2023 dilinde yazılmış olan Bileşik Etki Küçük Adımlar Büyük Sonuçlar kitabını İffet Seçil Kinşan numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Bileşik Etki Küçük Adımlar Büyük Sonuçlar kitabını PDF indir.

Bileşik Etki Küçük Adımlar Büyük Sonuçlar PDF

Bu kitapta yutturmaca yok. Abartı yok.
Sihirli bir değnek hiç yok!
Sadece ve yalnızca başarının şaşmaz ilkeleri var…Küçük günlük kararlar sizi ya arzu ettiğiniz hayata veya olası felaketlere götürür. Darren Hardy’nin kitabının temelini oluşturan ‘Bileşik Etki’ sisteminin ilkeleriyse sizi felaketlere savrulmaktan korur.
 
İş yaşamınızda, ilişkilerinizde ve yaşamın birden fazla alanında müthiş başarılara olanak sağlayan, temel ilkeler bütününden damıtılarak yazılan bu kitap en doğru kararları almanızda size yardımcı olmaktadır.
Uygulaması kolay, sıra sıra ilerleyen bu sistem, başarılarınızı artırmanıza, ilerleyişinizi planlamanıza ve arzu ettiklerinizi gerçekleştirmenize olanak tanır.
 
Olağanüstü bir hayata sahip olmaya özlem duyuyorsanız Bileşik Etki’nin gücündenyararlanın.
‘’Ulaşması imkânsızmış gibi görünen başarılara sahip olmak için
altın değerinde, kuvvetli ve pratik fikirler…’’
Brian Tracy
 
‘’Bu kitap yarışı kazanmanıza, zorluklara göğüs germenize ve
hak ettiğiniz hayata kavuşmanıza yol gösterecek.’’
T. Harv Eker
 
‘’Başarılarınızı bir araya getirip büyütmek için bu kitabı okuyun, anlayın ve sözü edilen fikirleri içselleştirin. Hayallerinize, arzularınıza ve umduklarınıza kavuşmak için dostum Darren Hardy’nin dehasındanyararlanın.’’
Mark Victor Hansen

Bileşik Etki Küçük Adımlar Büyük Sonuçlar Özeti

Bileşik Etki Küçük Adımlar Büyük Sonuçlar Pdf Oku

Bileşik Etki Küçük Adımlar Büyük Sonuçlar Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu