Kişisel Gelişim

Doğumun Ruhu PDF indir

Doğumun Ruhu PDF Oku indir, Doğumun Ruhu kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Doğumun Ruhu kitabının kapağı ise 148 özelliğine sahiptir. 9786055740443 dilinde yazılmış olan Doğumun Ruhu kitabını 14.11.2022 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Doğumun Ruhu kitabını PDF indir.

Doğumun Ruhu PDF

Doğumuna sahip çık sevgili anne!
Unuttuğun potansiyelini hatırla, çünkü milyonlarca yıllık genetik kodlarında doğumu nasıl yapacağın zaten mevcut. Sen daha doğarken doğurmayı biliyordun aslında…
Şimdi sahip olduğun hamilelik, doğum ve annelik güdüsünü yeniden hatırlama zamanı…
*
Her kadın doğumla birlikte kadınlığına anneliği de ekler. Bu kitap sizin doğum yolculuğunuza, bebeğinizin dünyaya geldiğu bu yeni dünyaya kolay geçiş yapmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Hamilelik, doğum ve ardından bebeğinizle birlikte deneyimleyeceğiniz emzirme, uyku, duyu gelişimi konularına da farkındalıkla geçmenizin yollarını sunuyor.
*
Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Bölümü mezunu olan Ayşe Öner, kırk yılı aşkındır doğum hemşiresi… Hayatını annelere ve anne adaylarına adamış bir beyaz melek.
Doğumun ve bebek bakmanın incelikleri hususunda geniş bir profesyonel bilgiye ve deneyime sahip olan Ayşe Öner’in kaleme aldığı bu kitap, hamile kalmaya karar verdikten ibu yana başlayan, emzirmeye kadar süren eşsiz bir yaratım sürecine klavuzluk ediyor…

Doğumun Ruhu Özeti

Doğumun Ruhu Pdf Oku

Doğumun Ruhu Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu