Bilim & Mühendislik

Benim Adım Şeyyy PDF indir

Benim Adım Şeyyy PDF Oku indir, Benim Adım Şeyyy kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Benim Adım Şeyyy kitabının kapağı ise 112 özelliğine sahiptir. 9786259414959 dilinde yazılmış olan Benim Adım Şeyyy kitabını 08.03.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Benim Adım Şeyyy kitabını PDF indir.

Benim Adım Şeyyy PDF

Burası Karamürdüm. Burada birbirinden renkli karakterler yaşar. Kimler yok ki mahallemizde… Patavatsızlar Kraliçesi Seçkin Teyze, türlü olaylara neden olan Bakkal Hilmi Amca, müthiş adam (!) Görkem Başar, süper stand-uppçı (!) Mert ve tabii ki olağanüstü çocuk Muhteşem…
En sevdiklerim ise güzel yürekli öğretmenlerim, kocaman yürekli Süleyman, geleceğin aşçısı Yasemin, bir görünüp bir kaybolan dostum Can…
Ve tabii ki ben! Benim adım, Şeyy… Şeyyy işte… Yavuz Kahraman KOCAGÜLLE!
Ama arada bir adımız veya soyadımız bize hiç benzemez. Varsın benzemesin! Ne olmuş boyum kısaysa? Kocaman olmasam ne çıkar? Ben kendi hikâyemin kahramanıyım! Bu kahramanlık yolunda bana eşlik etmeye var mısın?
Herkesin kendine özgü donanımlarıyla güzel olduğunu anlatırken çarpık güzellik anlayışını mizahi bir dille eleştiren Benim Adım Şeyy, zorbalığın gençlerin üzerindeki etkilerini gözler önüne çıkarıyor. 

Benim Adım Şeyyy Özeti

Benim Adım Şeyyy Pdf Oku

Benim Adım Şeyyy Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu