Bilim & Mühendislik

Sakar PDF indir

Sakar PDF Oku indir, Sakar kitabı La maladroite sayfadan oluşmakta ve 120 boyutundadır. Sakar kitabının kapağı ise 9786053162803 özelliğine sahiptir. 02.09.2024 dilinde yazılmış olan Sakar kitabını Nesrin Demiryontan numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sakar kitabını PDF indir.

Sakar PDF

Kayıp ilanını gördüğüm zaman artık çok geç olduğunu anladım. O şiş yüzü ismi olmadan da tanırdım, o kısık gözleri ve o enteresan gülümsemeyi; hiçbir şeyin yolunda gitmediği apaçıkken, ‘Her şey yolunda’ demeye çalışan o yorgun yüzü, bana düşmanca değilse de umutsuz gözlerle bakan, ulaşılmaz bir yere çekilmiş o yüzü; ‘Hiçbir şey yapamayacaksın’ diyen bakışı. Gerçekten de hiçbir şey yapamadığımı o gün anladım. Fotoğrafta iri ilmekli, beyaz bir hırka giymişti, boynundaki fular bluzunun üzerine sarkıyordu, uygunsuz bir kıyafet, sekiz yaşında bir çocuk kıyafeti değil, bir erişkinin kıyafeti; ama hepsinden öte, o enteresan duruşu; kollarını kendine değişik bir hava vermeye çalışır gibi garip bir biçimde kavuşturmuştu. Fotoğraf bana, her tarafı acıdığı halde iyiymiş gibi görünmeye çalışan o bir hayli etkili halini hatırlatıyordu, acısı sakar hareketlerinden, gergin kollarından ve bacaklarından belirlendiğu halde; içinde bir şeylerin paramparça olduğu hemen fark ediliyordu.”
Fransa’da yaşanan gerçek bir olaydan yola çıkılarak paylaşılan roman, aile kurumuna sorgusuz sualsiz kutsallık atfedilmesinin yıkıcı sonuçlarını yalın ve sarsıcı bir anlatımla gözler önüne çıkarıyor.

Sakar Özeti

Sakar Pdf Oku

Sakar Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu