Hobi

Manifest Et Dünyanı Değiştir PDF Oku indir

Manifest Et Dünyanı Değiştir PDF oku indir, Gill Thackray tarafından kaleme alınan Manifest Et Dünyanı Değiştir kitabı, sayfadan bir araya gelmiştir. 9786256951907 değeri ile basılan Manifest Et Dünyanı Değiştir kitabı ebatında olup, Flipper Yayıncılık tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Manifest Et Dünyanı Değiştir pdf oku, Manifest Et Dünyanı Değiştir PDF yandex, Manifest Et Dünyanı Değiştir PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Manifest Et Dünyanı Değiştir PDF Oku

“Yaratımın gücünü keşfetmek için adım atın ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için “Manifest Et kitabını okuyun!”
“Manifesting son haftalarda TikTok’tan Vogue’a kadar her yerde konuşulan, çiçeği burnunda bir sağlıklı yaşam trendi. Lakin bu kavram uzun senelerdır yaşamımızda ve multi-milyon kopya satan ‘The Secret’ kitabıyla da ün kazandı.
‘Manifest Et Dünyanı Değiştir, meditasyon, dolunay ritüelleri, kristal iyileştirme ve çakraları dengeleme gibi geleneksel metotların bunun yanında modern yaklaşımlardan da ilham alarak hazırlandı.
Kitabın yazarı, işinde uzman bir farkındalık koçu olan Gill Thackray, Transpersonal Psikoloji doktorası ve Manifest etme hususunda en güncel tavsiyeleri sunuyor. Kitabın özel tasarımı, bi hayli hızlı ve kolay bir biçimde Manifest etme yaşam tarzını benimsemek isteyen herkese hitap ediyor.
Özellikle zamanı kısıtlı fakat sağlıklı yaşam tutkusundan vazgeçemeyenlere hitap eden bu kitap, mutlaka okunması gereken bir rehber niteliği taşıyor.”

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu