Kişisel Gelişim

Eşekli Kütüphane Bir Halk Hareketi PDF indir

Eşekli Kütüphane Bir Halk Hareketi PDF Oku indir, Eşekli Kütüphane Bir Halk Hareketi kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Eşekli Kütüphane Bir Halk Hareketi kitabının kapağı ise 176 özelliğine sahiptir. 9786257112741 dilinde yazılmış olan Eşekli Kütüphane Bir Halk Hareketi kitabını 07.06.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Eşekli Kütüphane Bir Halk Hareketi kitabını PDF indir.

Eşekli Kütüphane Bir Halk Hareketi PDF

Bu eserimde, Karain Köyü’nde başlayıp diğer Ürgüp köylerine sıçrayan fakat amacına ulaşmadan engellenen kültürel halk hareketini gerçek yönüyle tanıtmaya çalıştım, iyi niyetli araştırmacılara ipuçları verdim. Bu olayın gerçek yönüyle aydınlanması, sanıyorum diğer mühim hadiselerin ve hizmet yolundaki engellemelerin de açığa çıkmasına zemin olacaktır.
 
2022 senesinde yaşamını kaybeden yazar Rasim Pehlivanoğlu’nun bu eseri vasiyeti üzerine basılmıştır. Kitapta, Türkiye’de Eşekli Kütüphane olarak anılan hareket, o zamanda Karain’de başöğretmen olarak çalışan yazar Rasim Pehlivanoğlu’nun ve Karain köyü halkının birlikte kurduğu kütüphane derneğinin hikâyesi anlatılmaktadır. Eşekli Kütüphane-Bir Halk Hareketi adlı eser, belgelerle ortaya koyduğu farklı bakış açısıyla bi hayli mühim bir eser niteliğindedir.
 

Eşekli Kütüphane Bir Halk Hareketi Özeti

Eşekli Kütüphane Bir Halk Hareketi Pdf Oku

Eşekli Kütüphane Bir Halk Hareketi Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu