Bilim & Mühendislik

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir Ele Avuca Sığmayan Dünyanın Kalkülüs Bilgeliği PDF indir

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir Ele Avuca Sığmayan Dünyanın Kalkülüs Bilgeliği PDF Oku indir, Değişmeyen Tek Şey Değişimdir Ele Avuca Sığmayan Dünyanın Kalkülüs Bilgeliği kitabı Change Is The Only Constant -The Wisdom of Calculus in A Madcap World sayfadan oluşmakta ve 320 boyutundadır. Değişmeyen Tek Şey Değişimdir Ele Avuca Sığmayan Dünyanın Kalkülüs Bilgeliği kitabının kapağı ise 9786256546424 özelliğine sahiptir. 02.10.2024 dilinde yazılmış olan Değişmeyen Tek Şey Değişimdir Ele Avuca Sığmayan Dünyanın Kalkülüs Bilgeliği kitabını Ayşe İlayda Erkek numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Değişmeyen Tek Şey Değişimdir Ele Avuca Sığmayan Dünyanın Kalkülüs Bilgeliği kitabını PDF indir.

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir Ele Avuca Sığmayan Dünyanın Kalkülüs Bilgeliği PDF

Ben Orlin’in mizahı ve kötü çizimleri eşliğinde, kalkülüs ile günlük yaşam arasındaki kesişime dair keyifli bir inceleme.
 
Orlin, 28 matematik hikâyesini bir araya getirerek kalkülüsün, bireylerin her gün uğraştığı şeyleri ifade etmek için kullanılan bir başka dil olduğunu gösteriyor:
Aşk, risk, zaman ve en mühimsi değişim. “Anlar” ve “Sonsuzluklar” olmak üzere iki bölüme ayrılan ve Sherlock Holmes’tan Mark Twain’e kadar birden fazla ismi konu alan Değişmeyen Tek Şey Değişimdir, kalkülüs, sanat, edebiyat ve Elvis adındaki tatlı bir köpek arasındaki bağlantıları görülmektedirıyor.
 
Burada anlatılan yalnızca matematik için matematik değil; daha bilge ve daha düşünceli bir insan olmak için matematik.

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir Ele Avuca Sığmayan Dünyanın Kalkülüs Bilgeliği Özeti

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir Ele Avuca Sığmayan Dünyanın Kalkülüs Bilgeliği Pdf Oku

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir Ele Avuca Sığmayan Dünyanın Kalkülüs Bilgeliği Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu