Bilim & Mühendislik

Çocuklarımızı Hapseden Ekranlar PDF indir

Çocuklarımızı Hapseden Ekranlar PDF Oku indir, Çocuklarımızı Hapseden Ekranlar kitabı 9786052796856 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Çocuklarımızı Hapseden Ekranlar kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 19.12.2023 dilinde yazılmış olan Çocuklarımızı Hapseden Ekranlar kitabını Şeyma Yıldırım numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Çocuklarımızı Hapseden Ekranlar kitabını PDF indir.

Çocuklarımızı Hapseden Ekranlar PDF

Çocuklarımızı dijital ekranlarla dolu bir dünya çapında yaşamaya nasıl hazırlayabiliriz? Teknoloji kullanımının yaygınlaşması, çocuklarımızı modern dünyanın teknolojileriyle olabilecek olduğunca erken tanıştırmamız gerektiği manasına mı geliyor? Her şeyin giderek dijitalleştiği bir dünya çapında çocuklarımız gerçeklikten kopma, dikkat dağınıklığı, dış motivasyon oluşturma gibi sorunlarla yüz yüze. Bilinçsiz kullanım neticesinde “dijital çocuklar” duyarsız, tepkisiz ve daha az şefkatli bireyler olmaya başlıyor.
 
Catherine L’Ecuyer bu iddialı kitapta, çocukların her şeyden önce duyusal deneyimlere ve olumlu insan etkileşimine dayalı sağlam bir bağlanmaya ihtiyacı olduğunu dile getiriyor. Bu nedenle L’Ecuyer, eğitimde inovasyonun, her zaman en yeni ve en ileri olanı aramak manasına gelmediğini ispatlıyor. Çocuklarımızı Hapseden Ekranlar, geniş bir şekilde çalışmalar ve somut örneklerle bir dizi eğitim ve teknoloji efsanesini yıkarken, yeni teknolojilerin bilinçli kullanımının yani çevrim içi dünya için en iyi hazırlığın nihayetinde çevrim dışı dünya olduğunu gösteriyor.

Çocuklarımızı Hapseden Ekranlar Özeti

Çocuklarımızı Hapseden Ekranlar Pdf Oku

Çocuklarımızı Hapseden Ekranlar Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu