Bilim & Mühendislik

Bizim Aklımız Karıştı PDF indir

Bizim Aklımız Karıştı PDF Oku indir, Bizim Aklımız Karıştı kitabı 9786054137602 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Bizim Aklımız Karıştı kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 24.06.2024 dilinde yazılmış olan Bizim Aklımız Karıştı kitabını Sümeyye Türk Gün numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Bizim Aklımız Karıştı kitabını PDF indir.

Bizim Aklımız Karıştı PDF

Mutlu olmak için toplam kaç para gerekiyor? Ne zaman öleceğimizi bilseydik dünya çapındaki tüm kötülükler bitmez miydi? Bugün kullanmadığım zamanları sonraki günlere nasıl saklarım? Hayallerimin peşinden koşmaktan ayaklarıma kara sular indi. Yine de aklıma gelen fikirleri denemeye devam etmeli miyim? Bir dedektifin sahip olması gereken özellikler nelerdir? Senin çevren geniştir, tanıdığın bir yetenek avcısı var mı? Hayal dünyasına gitmek için hangi otobüse binmeliyim? Bilge biri olmak için hangi üniversiteden mezun olmalıyım? Bilgeler ne kadar maaş alır? Gerçekten bu kadar kelimeye ihtiyacımız var mı? Doğa çok abartılıyor, bilgisayar oyunları daha keyifli. Doğa dediğin iki börtü üç böcek, değil mi? Neden güler yüz birisine vereceğimiz en güzel armağandir? Edebiyat ne işe yarar? Armut değil yiyesin, şerbet değil içesin.
 
Bu kitap, çocukların kendisine yönelttiği enteresan sorulara Eğitimci Yazar Tuğba Coşkuner’in verdiği bazı yanıtlardan oluşuyor. 9 yaş ve üzeri herkes için…

Bizim Aklımız Karıştı Özeti

Bizim Aklımız Karıştı Pdf Oku

Bizim Aklımız Karıştı Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu