Kişisel Gelişim

İki Adın Öyküsü / Lal-Zeynep Bir Farkındalık Yolculuğu PDF indir

İki Adın Öyküsü / Lal-Zeynep Bir Farkındalık Yolculuğu PDF Oku indir, İki Adın Öyküsü / Lal-Zeynep Bir Farkındalık Yolculuğu kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. İki Adın Öyküsü / Lal-Zeynep Bir Farkındalık Yolculuğu kitabının kapağı ise 176 özelliğine sahiptir. 9786256313361 dilinde yazılmış olan İki Adın Öyküsü / Lal-Zeynep Bir Farkındalık Yolculuğu kitabını 01.08.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. İki Adın Öyküsü / Lal-Zeynep Bir Farkındalık Yolculuğu kitabını PDF indir.

İki Adın Öyküsü / Lal-Zeynep Bir Farkındalık Yolculuğu PDF

Tekâmül için zaruri olan en kuvvetli şey sevgidir. Kalbinizden kötülükleri attığınızda hafiflediğinizi hissedersiniz. İnanmak ve bir olmak, insan ruhunun en derin güçlerini açığa çıkarır; birbirine kenetlenmiş kalplerle, çözülmesi imkânsız gibi görünen zorlukların üstesinden gelirsiniz. Hayalleri gerçekleştirmenin, en karanlık anlarda bile bir ışık bulmanın ve birlikte daha kuvvetli olmanın sırrını belki de hep farklı yerlerde aradınız; aslında çözüm hep gözünüzün önündeydi.
 
6570 GÜNLÜK BİR ADALET ARAYIŞI
Katıkçı Ailesi’nin on sekiz yıllık hikâyesinde yalnızca bir yaşam mücadelesiyle değil, bunun yanı sıra insan ruhunun gücüyle ve sevgi ile inancın en karanlık zamanlarda bile umut ışığı olabileceğinin eşsiz örneğiyle karşılaşacaksınız. Aile üyelerinin kaleme aldığı her satırda âdeta Zeynep’le birlikte dünyaya gelecek, her noktalamada onunla büyüyecek, her satır başında onunla birlikte bir engeli daha aşacaksınız. Tamamen gerçek bir yaşam mücadelesini konu alan bu hikâyede bir ailenin engelsiz yaşamının önündeki tek engelin aslında adalet olduğunun iç burkan gerçeğiyle yüzleşeceksiniz.
Yeniden doğuşun ve yıkılmayan bir gücün çarpıcı ve
ilham veren hikâyesinin tanığısınız.
Lâl’in Zeynep olma hikâyesinin…

İki Adın Öyküsü / Lal-Zeynep Bir Farkındalık Yolculuğu Özeti

İki Adın Öyküsü / Lal-Zeynep Bir Farkındalık Yolculuğu Pdf Oku

İki Adın Öyküsü / Lal-Zeynep Bir Farkındalık Yolculuğu Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu