Edebiyat

Kalibre – Mavi Vatan PDF Oku indir

Kalibre – Mavi Vatan PDF oku indir, Oğuzhan Atik tarafından kaleme alınan Kalibre – Mavi Vatan kitabı, 392 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Kalibre – Mavi Vatan kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Destek Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Kalibre – Mavi Vatan pdf oku, Kalibre – Mavi Vatan PDF yandex, Kalibre – Mavi Vatan PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Kalibre – Mavi Vatan PDF Oku

ŞİMDİ YILLARDIR VERİLEN EMEĞİN KARŞILIĞINI ALMA ZAMANI!

Bir yanda ABD’nin Türkiye’yi işgal planı, diğer yanda Türkiye’nin saldırıyı bertaraf edip ABD’yi bu bölgeden atma çabası, modern savaş makineleri, savaş kabiliyeti ve kimsenin bilmediği PARS timleri.

Tabii yatırımlarının meyvesini toplamak isteyen yalnızca Türkiye değildi. ABD de son senelerda bütün mesaisini bu bölgeye harcadı. Güneyde PYD, batıda Yunanistan silahlandırıldı. Rusya-Ukrayna Savaşı bahanesiyle sevkıyatlar artırıldı. Silahlandırılması yasak olan adalara askeri havalimanları inşa edildi. Dedeağaç Limanı’na NATO tatbikatı bahanesiyle binlerce zırhlı araç getirilip Yunanistan’a hibe edildi.

Lakin ABD ordusu hiç beklemediği bir güçle yüz yüze kalmak üzereydi. Zira Türkiye, son senelerda geliştirdiği teknolojinin yarısını bile açıklamamıştı.

Elinizdeki bir roman olsa da okurken kurguyla gerçeği ayırt edemeyeceksiniz. Bilmeniz gerek tek şey, bahsi geçen tüm silah sistemlerinin ve askeri araçların gerçekten var olduğu. Zira Türkiye halen en büyük kozunu oynamadı!

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu