Edebiyat

Sen Mucize Sin PDF indir

Sen Mucize Sin PDF Oku indir, Sen Mucize Sin kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Sen Mucize Sin kitabının kapağı ise 80 özelliğine sahiptir. 9786250075852 dilinde yazılmış olan Sen Mucize Sin kitabını 11.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sen Mucize Sin kitabını PDF indir.

Sen Mucize Sin PDF

Şair, 20 Ağustos 1988 Ankara doğumludur. Çankırılı bir memurun beşinci çocuğudur. Ankara Altındağ’da ilk, orta ve lise tahsilinden sonra; Beypazarı’nda Gazi Üniversitesi Takı Tasarım Bölümü’nde okudu.
 
Üniversite senelerında geçirdiği bir hastalıkla %45 engelli tanısı taşıyan şairimiz, şiire çocuk yaşlarda ilgi duydu. İlk şiirini 1999 da 17 Ağustos depremi için yazdı. O günden bugüne şiir yazan ve yazmaya devam eden şairin zevkleri arasında mandala sanatı da bulunmaktadır.
 
Şiirlerinde, ilk plânda telâffuz edilen; ifadeyi güçlendirmek için olumlu ve olumsuz sözcükleri bir arada kullanmaya, seçtiği kelimeye, duygu yoğunluğuna ve içsel çığlıklara önem verdiği görülür. Genelde acı, aşk, özlem ve yalnızlık temalarına yer vererek içindeki yaşama dair anlamı sergilemek istemiştir.

Sen Mucize Sin Özeti

Sen Mucize Sin Pdf Oku

Sen Mucize Sin Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu