Bilim & Mühendislik

Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri Nicel, Nitel Ve Karma Tasarımlar İçin Bir Rehber PDF indir

Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri Nicel, Nitel Ve Karma Tasarımlar İçin Bir Rehber PDF Oku indir, Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri Nicel, Nitel Ve Karma Tasarımlar İçin Bir Rehber kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri Nicel, Nitel Ve Karma Tasarımlar İçin Bir Rehber kitabının kapağı ise 528 özelliğine sahiptir. 9786057557384 dilinde yazılmış olan Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri Nicel, Nitel Ve Karma Tasarımlar İçin Bir Rehber kitabını 09.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri Nicel, Nitel Ve Karma Tasarımlar İçin Bir Rehber kitabını PDF indir.

Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri Nicel, Nitel Ve Karma Tasarımlar İçin Bir Rehber PDF

Prof. Dr. Şebnem Yücel, Doç. Dr. Şerife Güzel, Dr. Öğr. Üyesi Melek Yağcı Özen, Dr. Öğr. Üyesi Seda Uyar, Dr. Öğr. Üyesi Seda Uyar, Prof. Dr. Selma Altındiş, Aysun Ergin, Prof. Dr. Erkan Turan Demirel, Doç. Dr. Erhan Kılınç, Öğr. Gör. Uzm. Fatih Sünbül, Doç. Dr. Mehmet Akif Gündüz, Öğr. Gör. Özlem Akarçay Pervin, Doç. Dr. Özge Gökbulut Özdemir, Prof. Dr. Hüseyin Muşmal, Dr. Öğrencisi Uzm. İrem Gürbüz, Prof. Dr. Haluk Tanrıverdi, Uzm. Gökay Köksal, Öğr. Gör. Uzm. Mahfure Pirol, Arş. Gör. Onur Cüneyt Kahraman, Doç. Dr. Demet Akarçay Ulutaş, Dr. Öğr. Üyesi Arzu Kurşun,  Arş. Gör. Dr. Elmas Akın Altıncı, Doç. Dr. Hüseyin Koçarslan, Prof. Dr. Tahir Akgemci, Dr. Öğr. Üyesi Serap Kalfaoğlu, Öğr. Gör. Özlem Akarçay Pervin, Doç. Dr. Dilara Ustabaşı Gündüz, Arş. Gör. Ayşe Nur Boz, Dr. Öğr. Üyesi Kubilay Özer
 
Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri kitabı, inceleme yapan akademisyen ve öğrencilere nicel, nitel ve karma yöntemler için birer rehber olması maksadıyla dizayn edilmiştır. Bir araştırmada gerekli olduğu düşünülen tüm nicel, nitel ve karma yöntemler güncel ihtiyaçlar ışığında ele alınmıştır. Nicel araştırmalarda SPSS, “Doğrulayıcı Faktör Analizi” ve “Yapısal Eşitlik Modellemesi”, Amos ve Lisrel uygulama emsallariyle verilmiştir. Nitel araştırmada, doküman incelemesi, etnografik araştırma, fenomenolojik araştırma, metafor analizi, tracer (iz sürme) yöntemi, söylem analizi, hikaye analizi, görüşme tekniği, odak grup görüşmesi, durum (örnek olay) çalışması, gözlem, alan araştırması, eylem araştırması gibi yöntemler incelenmiştir. En son karma araştırma tasarımı, sistematik değerleme ve meta analizi irdelenmiştir.
 
 

Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri Nicel, Nitel Ve Karma Tasarımlar İçin Bir Rehber Özeti

Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri Nicel, Nitel Ve Karma Tasarımlar İçin Bir Rehber Pdf Oku

Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri Nicel, Nitel Ve Karma Tasarımlar İçin Bir Rehber Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu