Bilim & Mühendislik

Nasıl Bir Oyunun İçine Düştün? PDF indir

Nasıl Bir Oyunun İçine Düştün? PDF Oku indir, Nasıl Bir Oyunun İçine Düştün? kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Nasıl Bir Oyunun İçine Düştün? kitabının kapağı ise 248 özelliğine sahiptir. 9786259881195 dilinde yazılmış olan Nasıl Bir Oyunun İçine Düştün? kitabını 09.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Nasıl Bir Oyunun İçine Düştün? kitabını PDF indir.

Nasıl Bir Oyunun İçine Düştün? PDF

Bu hayatta yaşamak istemediğin her türlü duruma karşı açık ve savunmasız olduğunun farkında mısın?

Korkularla dolu gelecek endişesıyla bir hayat sürme, hedeflerinde başarısız olma, parasız kalma, dolandırılma, iflas etme, aldatılma, mutsuz ilişkiler yaşama, sevdiklerini kaybetme, hasta olma gibi sayamayacağın kadar çok olasılık var ve sen bu durumların içinden nasıl geçeceğini bildiğini mi düşünüyorsun?

 
Eğer tüm bu durumlardan savaşarak yahut mücadele ederek işin içinden çıkacağını düşünüyorsan; orduda dünya çapındaki en zor eğitimleri tamamlayarak yetiştirilmiş profesyonel bir savaşçı olan ben, bu durumlarla savaşarak hiçbir yere varamayacağını sana bildirmek isterim. Diğer bir tercihin bu durumlarla savaşmak yerine asla yaşamak istemediğin bu olasılıklardan kaçmak yahut görmezden gelerek bunları yok saymaksa; yine hiçbir yere varamayacağını sana söylemek istiyorum.

 
Bu zamana kadar savaştığın veya kaçtığın her duruma bakarak bu iki davranış tercihiyle aslında hiçbir yere varamadığını hatta yaşamak istemediğin hiçbir duruma çözüm üretemediğini üstüne bir de bu durumları tekrar tekrar durmadan yaşadığını rahatlıkla görebilirsin! Savaşarak yahut kaçarak, bu iki eylemle, hiçbir yere varamıyorsan o zaman aradığın çözüm nerede?

 
Yaşam sanatında usta bir oyuncu olmanın stratejisini öğrenmek ister misin? Cevabın; “Kesinlikle evet!” ise o zaman bu kitap tam anlamıyla sana hitap ediyor!

Sakın unutma! Mezarlıklar bir ömür yaşadığını zanneden insanlarla doludur!

Nasıl Bir Oyunun İçine Düştün? Özeti

Nasıl Bir Oyunun İçine Düştün? Pdf Oku

Nasıl Bir Oyunun İçine Düştün? Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu