Kişisel Gelişim

Tarotun Bilgeliği PDF indir

Tarotun Bilgeliği PDF Oku indir, Tarotun Bilgeliği kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve 2. Hm. Kağıt boyutundadır. Tarotun Bilgeliği kitabının kapağı ise 472 özelliğine sahiptir. 9786057178572 dilinde yazılmış olan Tarotun Bilgeliği kitabını 09.11.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Tarotun Bilgeliği kitabını PDF indir.

Tarotun Bilgeliği PDF

Alejandro Jodorowsky, 1950’lerin başında Tarot ile tanışır ve Tarot, onu bu alanla alakalı hiç beklemediği ve planlamadığı, derin bir yolculuğa sürükler. Elinizde tuttuğunuz, şimdiye kadar Tarot’a dair yapılmış en kapsamlı araştırma ve açılım kitabı olan Tarot’un Bilgeliği: Sembol ve Arketiplerle Yaşamı Keşfetmek, Tarot’un basit bir kehanet aracından çok daha yükseksı olduğunu ortaya koyuyor.
Alejandro Jodorowsky ile Marianne Costa, tabir caizse “ömürlerini adadıkları” Tarot incelemelerinı Tarot’un Bilgeliği: Sembol ve Arketiplerle Yaşamı Keşfetmek kitabında, meraklıları için tüm ayrıntı kısmıyla aktarıyor. Bu kitap, 78 kartın hiyerarşisinin ardındaki gizli çağrışımlarını, önceden peşine hiç düşülmeyen semboller ve simgelerin anlamını inceliyor.
 
“‘Geleceği görmek’ yanılsamasından kurtulursak Tarot psikolojik bir araca dönüşür, ki bu kendini bulmanın aracıdır.”
Tıpkı bireylerin Fransızca, İspanyolca, İngilizce, Japonca ve bunun gibi dilleri konuşması gibi Tarot’u da konuşabiliriz. Ve nasıl her insan çalıştığında yeni bir dil öğrenebilirse Tarot’un mesajlarını da bir büyücü, falcı yahut parapsikolojik güçlere sahip olmadan okuyup tercüme etmeyi de öğrenebilir. Tarot, herkesin kavrayışına açık bir dildir.

Tarotun Bilgeliği Özeti

Tarotun Bilgeliği Pdf Oku

Tarotun Bilgeliği Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu