Edebiyat

Aile Cinayetleri PDF indir

Aile Cinayetleri PDF Oku indir, Aile Cinayetleri kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Aile Cinayetleri kitabının kapağı ise 208 özelliğine sahiptir. 9786256231139 dilinde yazılmış olan Aile Cinayetleri kitabını 11.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Aile Cinayetleri kitabını PDF indir.

Aile Cinayetleri PDF

Ayşe Erbulak, aile ilişkilerinde görünenin yüzeyselinden derinine, en derinine iniyor. Bir yaşam susma ritüeline dönüştüğünde bunun nelere mal olduğunu okurken şaşırıp çoğu kere kızacaksınız… Belki de katil, bu suskunluktan dünyaya gelecek. Yaşam nerede kırılır? Sorunun cevabını ararken git gide katmanlaşan bu cinayet romanı, aile içi ilişkilerin gerisindeki trajediyi, travmaları ve sonuçlarını gözler önüne çıkarıyor.
 
“Ayşe Erbulak’ın ilk okurlarındanım. İlk okur olmanın torpiliyle, bu kitabı da öncelikli okudum. Ayşe’nin polisiye zekâsı ve kalemi çok çok kuvvetli. Bu romanda yalnızca polisiye zekâsını değil, aile kurumuna bakışını ve eleştirisini de seveceksiniz. Mutlaka okuyun, sonra gidip diğer Ayşe Erbulak kitaplarına koşun…”
Armağan Çağlayan

Aile Cinayetleri Özeti

Aile Cinayetleri Pdf Oku

Aile Cinayetleri Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu