Kişisel Gelişim

Kendin Gibi Yaşa PDF indir

Kendin Gibi Yaşa PDF Oku indir, Kendin Gibi Yaşa kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Kendin Gibi Yaşa kitabının kapağı ise 224 özelliğine sahiptir. 9786256528796 dilinde yazılmış olan Kendin Gibi Yaşa kitabını 01.03.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Kendin Gibi Yaşa kitabını PDF indir.

Kendin Gibi Yaşa PDF

Bir ortama bırakılan arı, orada bulunan küçücük bir çiçeği bulur ve onun üzerine konar; çöplerin üzerine değil! Sinek ise çiçek bahçesine bırakılsa da bunca çiçek varken köşedeki küçücük çöpü bulur ve onun üzerine konar.
İnsan zihni de böyledir. Eğer zihnimizi geliştirirsek sorunlar, zorluklar ve umutsuzluklar arasında dolaşır ama çok ufak olumlu bir nokta bularak onu büyütür; yaşamımızı mutluluk, coşku ve umutla doldurur. Lakin zihnimizi serbest bırakırsak binlerce nimet ve mutluluk nedeni arasından çok ufak bir olumsuzluğu bulur, onu büyütür, biri bin yapar.
Bu kitap; geleneksel tıp bakış açısıyla bedensel ve ruhsal sağlığımıza dair tavsiyelerden buluşmaktedir. Stres, öfke, üzüntü, keder, depresyon gibi yaşanan doğal olumsuzlukların minnettarlık ve affetme başta olmak üzere olumlu duygularla değiştirilmesi suretiyle zihnimizi ve ruhumuzu iyileştiren tavsiyeleri içermektedir.

Kendin Gibi Yaşa Özeti

Kendin Gibi Yaşa Pdf Oku

Kendin Gibi Yaşa Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu