Kişisel Gelişim

Sonsuzluk Yolculuğu PDF indir

Sonsuzluk Yolculuğu PDF Oku indir, Sonsuzluk Yolculuğu kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Sonsuzluk Yolculuğu kitabının kapağı ise 312 özelliğine sahiptir. 9786057531346 dilinde yazılmış olan Sonsuzluk Yolculuğu kitabını 01.04.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sonsuzluk Yolculuğu kitabını PDF indir.

Sonsuzluk Yolculuğu PDF

İnsanın cennetten dünyaya gelişini, dünyanın amacını, kabir yaşamını, kıyameti, öteki dünya çapındaki sorgulanmayı ve olağanüstü cennet yaşamını anlatıyor Sonsuzluk Yolculuğu… Sonsuz yaşamımızın büyük aşamalarını tutarlı bir bütünlükle ifade ediyor.
İnsan soyları nasıl yaratıldı ve ilk insanlar yeryüzüne ne zaman, neden ve nasıl geldi? Ecel nasıl belirleniyor; ölüm anı ve kabir yaşamı nasıl yaşanıyor?
Kıyamet nasıl kopacak ve belirtileri nelerdir? Mahşerde dirilip toplanma, kul hakkı hesaplaşması, sorgu, mizan, sırat köprüsü ve cehennem nasıl olacak? Cennetin büyüklüğü, yaşama şekili, hızı, ailesi, evliliği, lezzetleri ve orada Rabbimizin görülmesi ile ilgili neler bilinmekte?
Tahminen yüz yedi milyar aynı genetikten Âdem insanı yaşayıp yeryüzünden gitti. Kabir yaşamları boyunca, kimi cenneti ve kimi cehennemi izlerken, hepsi kıyameti ve dirilişi bekliyor. Bizim de o tarafa gidişimiz çok yakın. Nereye gideceğimizi biliyor muyuz? Giden büyüklerimiz bizden ne bekliyor, haberimiz var mı? Ahirete hazırlanıyor muyuz? Ne götüreceğiz?
Bu kitapta, kabrin, kıyametin, dirilişin, sorgunun, sıratın, cehennemin ve cennetin sahnelerini enteresan tasvirlerle okurken yüreğiniz titreyecek.

Sonsuzluk Yolculuğu Özeti

Sonsuzluk Yolculuğu Pdf Oku

Sonsuzluk Yolculuğu Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu