Kişisel Gelişim

Korku ve Kaygı Çözümleri PDF indir

Korku ve Kaygı Çözümleri PDF Oku indir, Korku ve Kaygı Çözümleri kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Korku ve Kaygı Çözümleri kitabının kapağı ise 336 özelliğine sahiptir. 9786052063156 dilinde yazılmış olan Korku ve Kaygı Çözümleri kitabını 01.11.2021 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Korku ve Kaygı Çözümleri kitabını PDF indir.

Korku ve Kaygı Çözümleri PDF

Bilinçaltınızla iş birliği yapın, anksiyeteyi yenin! Trafiğe takıldınız ve toplantıya geç kaldınız. Çocuğunuz ağlıyor ve eşinizin ebeveynleri çıkageldi. Önemli bir sunum yapmak üzeresiniz ama notlarınızı kaybettiniz. Paniklemeye başladınız. Hepimiz, kendimizi endişelarımızı kışkırtan bu durumların içinde bulabiliriz ve çoğumuz için korkularımız ve endişelarımız bizleri güçten düşürücü düzeylere ulaşabilir. Korku ve anksiyete bizi rahatlıkla ele geçirecek gibi görünürken nasıl yaşamımızı dengeler ve kendi potansiyelimizin tadını çıkarırız? Dr. Friedemann Schaub’a göre yanıt, hem en zorlayıcı duygularımızın kaynağı hem de bu duyguların tavsiye ettiği bilgeliğin anahtarı olan bilinçaltımızda yatmaktadır. Korku ve Kaygı Çözümleri, Dr. Schaub’un atılım ve öz-yetkilenme programını anlamayı, yönlendirmeyi ve iyileşmeyi; bütünlüğe ulaşma yolunda en iyi müttefikimiz olan bilinçaltından yararlanmayı sunuyor. Her bir bölümdeki süreçler ve araçlar, bilinçli bir biçimde bilinçaltınızdaki korku ve endişenın esas nedenlerini nasıl belirleyeceğinizi ve anlayacağınızı, geçmişin duygusal önüne geçerini nasıl serbest bırakacağınızı ve dünyaya nasıl gerçekten olduğunuz kişi olarak daha fazla ışıldayabileceğinizi gösterecek.
Bu kitap geçmişinizi terk etmenize ve kendi potansiyelinizi görülmektedirmanıza yardım edecek. Hazırsanız, işte bu işin ustası yaşandı. Bu pratik kitabın önereceklerini mutlaka uygulayın.”
– Faith, Hope and Healing and A Book of Miracles kitabının yazarı Dr. Bernie Siegel

Korku ve Kaygı Çözümleri Özeti

Korku ve Kaygı Çözümleri Pdf Oku

Korku ve Kaygı Çözümleri Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu