Felsefe

Kendine Emretmeyen Daima Uşak Kalır – Johann Wolfgang Von Goetheden Hayat Dersleri PDF Oku indir

Kendine Emretmeyen Daima Uşak Kalır – Johann Wolfgang Von Goetheden Hayat Dersleri PDF oku indir, Özgün Ozan Karadağ tarafından kaleme alınan Kendine Emretmeyen Daima Uşak Kalır – Johann Wolfgang Von Goetheden Hayat Dersleri kitabı, 140 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Kendine Emretmeyen Daima Uşak Kalır – Johann Wolfgang Von Goetheden Hayat Dersleri kitabı 12 x 19 ebatında olup, 2021 Hayykitap tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Kendine Emretmeyen Daima Uşak Kalır – Johann Wolfgang Von Goetheden Hayat Dersleri pdf oku, Kendine Emretmeyen Daima Uşak Kalır – Johann Wolfgang Von Goetheden Hayat Dersleri PDF yandex, Kendine Emretmeyen Daima Uşak Kalır – Johann Wolfgang Von Goetheden Hayat Dersleri PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Kendine Emretmeyen Daima Uşak Kalır – Johann Wolfgang Von Goetheden Hayat Dersleri PDF Oku

Alman ve dünya edebiyatının en etkili kalemlerinden şair, yazar, düşün, bilim ve devlet adamı Johann Wolfgang Von Goethe’nin edebî yapıtlarıyla halen tanışmamış olanlar, zengin yaşamı ile ilgili bilgi edinmek ve eserlerindeki en çarpıcı kesitleri bir arada görmek isteyenler, bilge sanatkârın eşsiz dünyasına bu kitapla bir başlangıç yapabilirler.

İki ömrüm olsun isterdim; biri yaşamak, diğeri okumak için.

Bir çağın içindeyken, o çağa bakabilecek bir seyir noktası yoktur.

Yaşamını resmî toplantılarla geçiren, ziyafet sofrasında bir sandalye öteye geçmek uğruna senelerını harcayan ne çok insan var!

Yetenek, sessizlik içinde gelişir; karakter ise dünyanın fırtınaları içinde…

Hükmetmek kolay öğrenilir, yönetmek zor.

Niçin ölülerimizle alakalı bu derece iyi söz ediyoruz da iş, sağ olanlara gelince daha ihtiyatlı tavır takınıyoruz?

Bir başkasının düşüncesini dinleyeceksem bu, güzel bir biçimde ifade edilmiş olmalıdır; kendi içimde yeterince karmaşığım zaten.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu