Mizah

Yazara Darbe PDF indir

Yazara Darbe PDF Oku indir, Yazara Darbe kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Yazara Darbe kitabının kapağı ise 92 özelliğine sahiptir. 9786256300897 dilinde yazılmış olan Yazara Darbe kitabını 12.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Yazara Darbe kitabını PDF indir.

Yazara Darbe PDF

Bir kitabın yazarı, kendi kurguladığı karaktere yazarlığını kaptırırsa ne olur? Ya da kişiliği olduğunuz hikâyede, yazarınıza darbe yaparak kitabın yazarlığını ele geçirirseniz ne düşünürsünüz, neler yaparsınız?
Müslüm IŞIKLAR, kendi kitabında, hikâyenin başkişiliği Osman Oğlu’na yazarlığını kaptırıp kendisini kitaptan çıkartma yoluna giriyor.
Lakin bir erkek, kadının olduğu yerde hiçbir zaman ‘ben iktidar oldum’ dememeli. Absürt komedi türünde yazılan Yazara Darbe’de, Osman Oğlu’nun karısı Seviye Oğlu da eşine darbe yaparak kitabın yazarlığını ele geçiriyor.
Yazara Darbe, yazarın kendi şahsiyeti örneği üzerinden, hırsı ve egosu yüksek insanlara mesaj verdiği bir kitap olarak da gözleri üstüne topluyor.

Yazara Darbe Özeti

Yazara Darbe Pdf Oku

Yazara Darbe Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu