Kişisel Gelişim

Toksik Erkekler İlişkinizi Dönüştürün, Hayatınızı da PDF indir

Toksik Erkekler İlişkinizi Dönüştürün, Hayatınızı da PDF Oku indir, Toksik Erkekler İlişkinizi Dönüştürün, Hayatınızı da kitabı Toxic Men sayfadan oluşmakta ve 316 boyutundadır. Toksik Erkekler İlişkinizi Dönüştürün, Hayatınızı da kitabının kapağı ise 9786055740337 özelliğine sahiptir. 03.11.2017 dilinde yazılmış olan Toksik Erkekler İlişkinizi Dönüştürün, Hayatınızı da kitabını Sezer Soner numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Toksik Erkekler İlişkinizi Dönüştürün, Hayatınızı da kitabını PDF indir.

Toksik Erkekler İlişkinizi Dönüştürün, Hayatınızı da PDF

Günümüzde bir çok kadın bir toksik erkek ile görüşüyor, birlikte yaşıyor, evleniyor, onun için veya onunla çalışıyor. Peki, toksik erkek kimdir? Bir kadının kendini kötü hissetmesine neden olan erkektir. Kadının kendisini olduğundan daha kötü hissetmesine yol açar; destekleyici değildir ve kadının yaşamını zehirler.
 
Çoğu kadın, bir toksik erkek ile ilişkide olduğunda kendini sıkışıp kalmış hisseder; ya bu hususta bir şeyler yapmaktan korkuyordur veya içinde bulunduğu durumu değiştirmeye nereden başlayacağını bilmiyordur. Bu kitap, yaşamınızı zehirleyen bir toksik erkeği hemen tanıyabilmeniz, onunla etkin bir biçimde başa çıkabilmeniz ve onun yaşamınıza kattığı bütün zehri temizleyebilmeniz için farkındalık düzeyinizi yükseltmek maksadıyla hazırlandı.
 
Bu kitap, kadına yönelik şiddet ve kötü muamele ile ilgili değildir. Sizi güçlendirmek, bu sayede bir daha asla kurban olmamanızı sağlamakla alakalıdir. Artık acınızı içinize atarak yaşamak zorunda değilsiniz, alternatifleriniz var.

Toksik Erkekler İlişkinizi Dönüştürün, Hayatınızı da Özeti

Toksik Erkekler İlişkinizi Dönüştürün, Hayatınızı da Pdf Oku

Toksik Erkekler İlişkinizi Dönüştürün, Hayatınızı da Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu