Edebiyat

Modern Türk Şiirinde Kudüs PDF indir

Modern Türk Şiirinde Kudüs PDF Oku indir, Modern Türk Şiirinde Kudüs kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Modern Türk Şiirinde Kudüs kitabının kapağı ise 328 özelliğine sahiptir. 9786259477633 dilinde yazılmış olan Modern Türk Şiirinde Kudüs kitabını 14.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Modern Türk Şiirinde Kudüs kitabını PDF indir.

Modern Türk Şiirinde Kudüs PDF

Kudüs; onu gören gözlerde, duyan kulaklarda, hisseden kalplerde ve düşünen akıllarda bir iz bırakan mübarek belde… Bir şehrin yaşayabileceği en derin acıları yaşamış; görebileceği en güzel mucizeleri bağrında saklamış; hüznün, huzurun ve teslimiyetin kol kola gezdiği kadim şehir… Böyle bir şehrin şairlerin kalemlerinden sızarak  bir direniş, bir diriliş olması kaçınılmaz bir gerçekliktir. Kudüs’ün şiirle direnişe geçmesi Türk Edebiyatı’nda Sezai Karakoç ile başlamış, günümüze kadar güçlenerek gelmiştir. Bu direniş, sözcüklerin bir kavram etrafında örülerek Kudüs’ü işaret etmesiyle, kıssalara yapılan telmihlerle Kudüs’ün manevi değeri hatırlatılarak sağlanmıştır.
   
Elinizdeki kitap, Modern Türk şiirinde Kudüs’ün ne biçimde bulunduğunı değerlendirerek göstermekte. Kudüs’ün tarihî ve coğrafi kimliğiyle alakalı bilgiler de edinebileceğiniz bu kitapta Kudüs’ün medeniyetimizdeki değerini ve şiirimizdeki kıymetli yerini göreceksiniz.

Modern Türk Şiirinde Kudüs Özeti

Modern Türk Şiirinde Kudüs Pdf Oku

Modern Türk Şiirinde Kudüs Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu